Українська Манітоба
-
Щоб таке зробити, взагалі необовʼязково заходити до українських чатів. Такі речі робляться з певною метою і якщо хтось захоче, він підробить такий або ще гірше текст і нашле ботів навіть якщо крім де зробити хелскарту тут нічого не обговорюватимуть
-
Чекай, комарів стало менше, гуси полетіли. У серпні почнуться оси. Дуже багато)
-
Полетіли
-
Може дивне питання, але хтось знає де поділися гуси, говорив з знайомим і замітили що двоє перестали їх бачити 😂
-
Якщо немає інсти, можна скорочено що там?)
-
Можливо для цих обговорень окремий чат зробим?🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👀👀👀❤️❤️
-
Так … і шо тепер виходить.. і про бомжів йому можуть заскрінити і перекласти ? 😧 і про ціни на машини … і садочки .. не заздрю я йому
-
А от прям вішенка www.instagram.com/reel/C9H_2E7A6oA/?igsh=MXMxbnBqdnhmdWdyMw==
-
Так, треба, але тільки з інвестиційного доходу. З кешбек не платиться податок
-
Нема сенсу. Як визначається "корисність" інформації? Мені два дні тому казали, що ми про інвестиції флудимо. Корисність - це індивідуальне поняття
-
Вони зараз тусять на озерах. Восени будуть в місті вже
-
Скажіть, будь ласка, з того що накапає треба платити податок?
-
Dmytro може чат для корисної інфи окремо від флуду зробим?
-
Ні, не буде цього. Читати все всім )))
-
Депортували, їм не продлили work permits😢
-
Гуси ж на зиму летять де тепліше. Пуховик витягати пора
-
Ну це вже різні типи інвестицій. Більшість інвестицій можна продати у будь-який момент коли біржа відкрита. Cashable то до GIC та може ще чого відноситься.
-
За це я знаю, але гроші можна зробили cashable, тоді відсоток менший
-
Там пані хоче safe supply of drugs, бо у Вінні почали їх травити, а їй в коментах показали напрямок 😁
-
Можна наприклад на TFSA покласти, там податку не буде. Але то не cash акаунт та потрібно щось вибрати, але і повернення буде трішки вище 4.53-5% приблизно, дивлячись куди засунути. Це якщо гроші десь 3-12 місяців просто лежати будуть непоганий варіант.
22 Jan 2023, 08:02
169580/239718
4 minutes ago