Українська Манітоба
-
Ну так вони якраз не deal with consequences. Наслідки на нас, платниках податків. Мені як платнику податків важливо, щоб витрати були нижчими. Якщо хтось використовує погані наркотики, то витрати медичної системи, соціальних служб, поліції, пожежних будуть вищі на реагування та лікування, ніж зробити місце, де вони зможуть спокійно і безпечно вколотися. Це не вирішує усі проблеми, але може частково знизити навантаження на служби реагування та медицину.
-
Який вихід? Забити на всіх і хай самі вмирають без допомоги? А як же це? What is the success rate of rehab in Canada? The majority of participants defined recovery as including abstinence, improved health, social connections and functioning, and higher quality of life. 90.7% reported their quality of life as either excellent, very good or good. 51.2% achieved recovery without experiencing a single relapse
-
Можливо в short term перспективі витрати і будуть нижчими але в long term перспективі кількість наркозалежних буде зростати і збільшувати навантаження на систему, не кажучи вже про безпекову ситуацію в місті і все решта, бо safe supply не вирішує проблему, а тільки відтягує незворотній природній відбір.
-
Менi нiчого не заважає. Наприклад, якщо щось потрiбно,то спитаю, та хто може та захоче - вiдповiсть. В цих розмовах, є унiкальнiсть цього чату. Вiн живий. Це якби ми всi були знайомi в реальностi - та сидiли за фiлiжанкою кави та дискутували чи кепкували один з одного.
-
Здається, FHSA відкрили тільки у 2023 році. Тобто, навіть, якщо ви приїхали у 2022, то ваш ліміт на сьогодні становить 16к. Невикористаний ліміт переноситься на наступні роки
-
друзі, а має хтось тут хлібопічку? мені нещодавно канадійці розповіли, що хлібопічки тут якісь не такі і працюють якось не так через потужність електромережі, але є не можу у це повірити. якщо хтось користується, поділіться, будь ласка, яка у вас і як вам ❤️
-
Або хочаб відкрити акаунт та закинути 100 баксів, тоді на наступний рік буде 7900+8000. Бо якщо відкрити після нового року тільки 8000 буде, чекати знову рік😢
-
А, ну і відкрити FHSA потрібно, щоб взагалі contribution room був. Якщо сьогодні відкрити буде 8000, на January 1 ще 8000 та так далі.