Українська Манітоба
-
Вам для safety чи для огляд перед купівлею?
-
Хто хоче борщику а варити впадло😆
-
моя думка: нехай міняють
-
Без глютену, веганський, а головне на природній, джерельній, негенномодифікованній ☝🏻 воді 😂 Треба брати
-
Доброго дня, пробуємо створити CRA аккаунт, вибиває помилку Error-ERR.221. Під час дзвінку до CRA вони просто збили, оскільки було чутно як я підказував що говорити своїй мамі (вона ще не дуже впевнено говорить англійською) чи була в когось подібна ситуація? Що можна зробити в такому випадку?
-
Фанта в Канаді появилась 😍
-
Це не Fanta, це сироп розведений 😄
-
Була, 100% . Але ж в ній навіть соку немає
-
Я просто не дуже і купляв колись газіровки , хіба коли алкоголь пив якісь , а так просто воду стараюсь пити. Всерівно ніколи не бачив , в Волмарті , Собейс , Костко …
-
Була і в магазинах, дивно, що ви не бачили
-
Коли , тільки в закладах , а в магазах коли була 😒
-
Вона й була 😂😂😂
-
Можна посилання на цю форму?
-
Дякую
-
1. Хай мама самостійно телефонує до податкової. 2. Хай мама призначить вам своїм представником в податковій через спеціальну форму. Податкова завершує такі дзвінки, бо це може бути шахрайство, якщо хтось комусь підказує
-
Для мене борщ без буряка це не борщ, в нас на Кіровоградщині варять на томатах і мені ніколи не подобався, в Києві вперше скуштувала з буряком, от тоді його і полюбила
-
Чесно кажучи виглядає апетитно🥲
-
Та воно усе на польський лад, вода з буряками, від борща тільки назва 🤮 Вже краще самому зварити
-
Ну я кажу про рецептуру, а не про виробника
-
Щось не глянула виробника
22 Jan 2023, 08:02
169794/231556
about a minute ago