Українська Манітоба
-
Добрий вечір! Скажіть які розцінки на безлімітний мобільний інтернет в Вініпег(якщо такий є взагалі) і якого оператора порадите? Дякую
-
Аналогічно
-
Приїхали в середині жовтня, в той же день записалися в веларк, сегодні ще чекаємо на запис на тест)
-
Черга тільки на тест більше ніж 2 місяці🤔, а коли вже ті курси...🙄
-
Ви не були у веларк? Дуже рекомендую вони перевірять ваш левел і направлять на безкоштовні курси, буде змога обрати вранці/ввечері, онлайн/офлайн. Якщо є вже якийсь більш меньш левел то можу порекомендувати зконтактувати з Needs centre або ще Emigration Canada - у них є conversation circle - онлайн спікінги.
-
Якщо вже хтось там заблукає вночі, то може знати траблс. Район то дуже стрьомний.
-
будь ласка, не спамте постійно. Ставте тег #job
-
Канадському підприємцю у місті Вінніпег потрібні Професіонали: Маляри з посвідченням маляра 28 cad/год; без п/м 22-25/год; Сантехніки від 38 cad/год; Майстер на всі руки 22-25 cad/год. Для роботи у вас має бути особистий автомобіль та добре знання англійської мови. #job #робота #маляр #plumber
-
Можу порекомендувати плей-лист на YouTube, але він на рос. мові(( youtube.com/playlist?list=PLD6SPjEPomaustGSgYNsn3V62BTQeH85X
-
Доброго вечора Шукаю гарного викладача з Англійської мови. 🙏може хто займається з викладачем,або знає хороші курси з англійської мови для дорослих, онлайн чи офлайн в Вінніпезі. Поділіться контактами.
-
дякую!
-
If you are interested in volunteering to help with this endeavour, please send a note to info@uccmanitoba.ca. Interested volunteers will receive more information as it becomes available.
-
Доброго дня! Хто може кинути лінк на запис в якості волонтера в аеропорт?
-
Робота. До мене на роботі звернулися канадці, шукають людину для роботи на фермі, кормити корів. Бажано одну. Можливо зможуть надати житло. Відстань від міста орієнтовно 40 -50 км. Marquette містечко. Подробиць не знаю, зможу надати тільки номер її телефону для контакту, пишіть кому цікаво в приватні мені.
-
Доброго дня!моя знайома здає кімнату або бейсмент(на вибір) для однієї дівчини,550$ на місяць,усі комунальні і інтернет включені. Усі меблі є,кухня загальна. No smoking,no pets. Район st vital,недалеко від st vital mall. Поруч автобусна зупинка,також доступна парковка на вулиці. Доступна з 1 грудня. 300$ депозит
-
Давали в Immigrant Center. Вже не мають. Пропонували на рік за 300$ купити через сайт
-
Я ж вам скинув скрін з району кілдонан.
-
На маркетплейс на жаль великий вибір Даунтаун та Норс Енд. Якось не хочеться з дитиною підлітком🙄
-
Вони дуже різні. Їй важко порівняти
-
Варіант
22 Jan 2023, 08:02
16980/230458
24 minutes ago