Українська Манітоба
-
👀 Ясно, дякую, ок, нічого, я не користуюсь тим зубом, буде як буде
-
Я пару років тому бачила історію одного блогера українського, вона була в бізнес-тріпі в Південній Кореї і там у неї розболівся зуб, вона вийшла вночі в сторіс і каже: капєц, я мабуть помру тут, болить страшно, і найголовніше - я провтикала купити страховку, і у мене із собою тільки карта з лімітом, зараз буду якось вирішувати з банком як платити, якщо там будуть тисячі доларів рахунку - і всі так переживали на неї, хтось там викликався її зустріти, відвезти, все таке, і от наступного дня вона прийшла в клініку просто з вулиці і їй зробили сходу якусь операцію (не просто пломбу чи іншу рядову процедуру), з прекрасним сервісом і миттєвим полегшенням за ТРИДЦЯТЬ ДОЛАРІВ. З тих пір протягом кількох років у неї в сторіс періодично з'являються зізнання в коханні і ностальгія за Південною Кореєю і всі знають, що не без причини)
-
Південна Корея дорога для іноземців
-
Я так у Черногоріі без страховки захворів. Просто пішов у лікарню без черг, зробили о 9 вечора аналіз бактерія чи вірус, виписали лікування все разом щось 30 євро вийшло. Питають паспорт а я розумію що не брав 🙂, кажу фото? -тааак давай. 🤣.
-
До речі. Вʼєтнамські і корейські клініки на належному рівні.
-
Так, кажуть, що багато хто з США літає до Албанії, Сербії та Болгарії за косметичними та пластичними процедурами. Тут п'ятизначні цифри, а там на 2-3 порядки дешевше.
-
Дуже дякую, Поня, але Сербія все ще в Європі 😭
-
Я знаю в Сербii чудового лiкаря)) Вiн серб, але нормальний та взагалi супер лiкар) п.с. якщо щось складне, вiн це зробить на вiдмiнно
-
Там тількі один екземпляр можна прикріпити?
-
Усі азіатські країни мають інший прайс для іноземців. Але ці ціни все одно нижче за канадські. А якщо є страховка то взагалі джек пот)) головне перевіряти що покриває а що ні
-
Mexico, Turkey, Costa Rica, Dominican Republic, Colombia and Croatia are the best and cheapest places to get dental work done and known for having relatively low costs for dental treatments.
-
Turk is here 🖖🏻you're right. Turkey is one of the cheapest medical tourism destinations ever.
-
Та ні, напевне. Ви можете зробити кілька submissions, але обов'язково додати опис дизайну до 500 знаків
-
В Туреччині медицина на неймовірно високому рівні вже давно, вона вже років з 10 вважається одним з найкращих країн для лікування дитячого раку та особливо онкогематології. Але Туреччина трошки навіть далі, ніж просто Європа і в цьому її мінус)
-
Я спіймала кліща десь в Стамбулі, то прийом у лікаря і аналіз крові на енцифаліт мені обійшовся 150$🫠
-
Та в Україні теж саме було та є напевно😁 Я взагалі теоретично майже на органи цілком не пішов, у роддомі де мене народжували главврач продавала дітей, а матусям казали що померли при родах. Вибирали матерій одиначок без сімей та близьких. Через декілька років звісно їх накрили, але там не одна дитина стала жертвою🥲
-
і якість краще буває. Знайомий перукар розповідав, що пересадку волосся в Канаді роблять неякісно, а за ту саму ціну можна купити квиток+готель+процедуру в Боснії чи Туреччині
-
Calgary, Vancouver, ottawa, halifax, toronto, Montreal- це вже де буде вільне місце на інтерв’ю
-
Maybe you picked expensive one. Because there are exclusively expensive hospitals like Acıbadem. Medicana or Medikal Park 😁
-
Хто там на капсули цього бренду полював - цейво, тут щє крєм продають в костко
22 Jan 2023, 08:02
169884/229903
about 3 hours ago