Українська Манітоба
-
В Туреччині медицина на неймовірно високому рівні вже давно, вона вже років з 10 вважається одним з найкращих країн для лікування дитячого раку та особливо онкогематології. Але Туреччина трошки навіть далі, ніж просто Європа і в цьому її мінус)
-
Та в Україні теж саме було та є напевно😁 Я взагалі теоретично майже на органи цілком не пішов, у роддомі де мене народжували главврач продавала дітей, а матусям казали що померли при родах. Вибирали матерій одиначок без сімей та близьких. Через декілька років звісно їх накрили, але там не одна дитина стала жертвою🥲
-
Calgary, Vancouver, ottawa, halifax, toronto, Montreal- це вже де буде вільне місце на інтерв’ю
-
О, дякую, він супер
-
Це ж Туреччина. -- Вай, ти що здурів 150 баксів? Давай за 10! -- Диви в мене жінка, діти, іпотека, давай за 100! -- А в мене зарплата 5000 гривень, давай за 50! -- Ну давай за 50.
-
Знижки на дома би🙂 Раніше кіти продавали у магазинах, як ікея але цілий дім. Да і ціни були гарні, якщо перерахувати на сьогодні ціни 24-50к USD. Зараз такі кіти теж бачив, але там ціни 150-200 за будку, сенсу 0😁