Українська Манітоба
-
Можливо. Але і сумно що молодь не йде…..
-
What could go wrong?
-
Це дичка якщо там нема чого курити. В нас вся Україна в ціх кущах, ох скільки сотен палкою їх побив напевно у дитинстві😁
-
rm -rf type of thing to do 😂
-
Всі хто хотів йти за покликом серця - вже давно воюють.
-
А яка адекватна людина зараз піде туди? Влада зробила все, щоб бажаючих не залишилося зовсім. Патріотизм закінчився вже. А військових які обрали для себе це як карʼєру більшість вже там з перших днів.
-
Поклик серця тут нідочого - тут стоїть питання щоб не прийшли і спалили твій дім а потім вбили чи згвалтували
-
З перших днів там зовсім різні люди... Знайомий программіст все казав як йому остогидло в Україні, і він переїде закордон. В перший же день записався в тер оборону, тепер на передовій майже. Каже як йому остогидло всі в Україні і після війни він точно переїде закордон. Отакі люди є.
-
Не вірно, потрібна справедлива розмова з суспільством
-
У Америці та Європі «ухилянти» більш патріотичні є. 90% знайомих що в Україні залишилися вже хочуть щоб все закінчилося будь-якою ціною а Зеленського на трибунал😁
-
Українською, показати переписку? Він перекладав мені на українську. Так, я не бачила ці пости про Крим, я написала вище. Про що шкодую. Я б не працювала з ним, якби знала це раніше.
-
Це людина - юрист? Чи хто?
-
Сумно бо немає ротації.
-
Патріотизм закінчився у так званих «фінансових мігрантів» які і за «мирних часів» не переймалися Україною багато