Українська Манітоба
-
Поклик серця тут нідочого - тут стоїть питання щоб не прийшли і спалили твій дім а потім вбили чи згвалтували
-
З перших днів там зовсім різні люди... Знайомий программіст все казав як йому остогидло в Україні, і він переїде закордон. В перший же день записався в тер оборону, тепер на передовій майже. Каже як йому остогидло всі в Україні і після війни він точно переїде закордон. Отакі люди є.
-
Не вірно, потрібна справедлива розмова з суспільством
-
У Америці та Європі «ухилянти» більш патріотичні є. 90% знайомих що в Україні залишилися вже хочуть щоб все закінчилося будь-якою ціною а Зеленського на трибунал😁
-
Українською, показати переписку? Він перекладав мені на українську. Так, я не бачила ці пости про Крим, я написала вище. Про що шкодую. Я б не працювала з ним, якби знала це раніше.
-
Це людина - юрист? Чи хто?
-
Сумно бо немає ротації.
-
Патріотизм закінчився у так званих «фінансових мігрантів» які і за «мирних часів» не переймалися Україною багато
-
Більшість винить саме Зеленського у початку вторгнення, все що зараз відбувається всередині країни це не конституційно та зрада власного народу😁 Але попереджали же… youtu.be/Xx3tNahq54A?si=KOI0oWZq-aFZJB2J
-
А чого Зеленського? Можливо разом і Порошенка, Ющенка, Кучму, хитрого лиса?)
-
Зрозумів. Тобто по цих думках якби не було «Зелених» не було б війни взагалі?
-
Це вже ніхто не знає. Але є якийсь сенс у цих думках. На росії звісно 200% відповідності. Але треба розуміти було, що в нас судід єб@нько. Порошенко був бізнесменом, йому було важливо зберегти свої гроші та заробити ще більше. Він робив все, щоб далі Криму та АТО не перейшло. Тому для 99% людей війна почалася у 2022, а не 2014. Ну ви уявіть що в вас сусід с шизою колишній військовий, та ви знаєте що в нього повний подвал рушниць. Ви будуте його провокувати, навіть якщо він якусь фігню робить? Якщо він вас застрелить то звісно його вина та його посадять, але про своє життя думати треба було…
-
За що? За зраду! бо саме він розказував, що всі балачки про початок повномасштабного вторгнення це іпсо, і ці всі промови про шашлики. Вони не хотіли паніки? Тоді просто мовчить, а ні, він виступав з офіційними промовами і закликав не слухати світових лідерів. Всі знали, що буде війна. Сухпайки були всі розкуплені ще в середині лютого. Каністри не можливо було купити, всі були з повним баком. Ми розробляли план звʼязку, якщо відрублять мобільні. Але ми і уявити не могли, що це буде так інтенсивно! Що це буде ад, коли ти не розумієш, що і звідки летить. А вони знали! Не вірю, що не знали. І вони не попередили населення. Це був їх обовʼязок. Не було б стільки жертв серед цивільних в перші дні, якби люди були готові. Це зрада.
-
Менеджери, які менеджать рахунок FHSA, накупували якихось абревіатур і за два дні перші $100 втратили 63 центи 🙄 Може, відмовитись від інвестування з FHSA взагалі та нехай би гроші просто там лежали собі? Якби там було $100000, за два дні вони б прокутили $630
-
Так ви купили щось, що може впати😁 Є де ризик майже 0, але і усього 4.5-5.5% буде. Є де 12-15% у рік, але якийсь рік може бути -20%, наступний +40%😁