Українська Манітоба
-
Ого.. у вас шо родичі в Україні є ?
-
Треба просто прийняти, що trading - це full time job, а не side hustle. Я вже вдруге наступаю на ці граблі і приходжу до цього висновку. Крипта вона як ex, зійшовся і зрозумів чому розійшовся 😄 Side hustle - це виключно spot і топ 10 монет в long term, інакше це gambling 🥲
-
Дякую!
-
Як би це вперше було, ще б злякало
-
Так усі запасаємось повідомленнями в чаті, швиденько обговорюваємо важливі теми, бо он бачите не буде зв’язку на цьому тижні 😂
-
Дякую, зрозуміло, якось я більш буквально уявляла цей процес, добре, що все нормально)
-
Рахунок у мене із листопада 2023, рівень ризику 4-5. Воно відросте пізніше, не переживайте, після покупки завжди іде мала просадка.
-
Зате В windows 11 вони досить радикально все зробили- Або s mode і не можеш майже нічого встановити або відключити назавжди s mode і безпека не гарантована
-
Зате людина при ділі, а не байдики б'є чи наркоман 😀
-
Насправді цікава тема для обговорення - припустимо на планеті пропав інтернет та зв'язок- хто шо буде робити ? 😜
-
Або ж купити eth по 300 а продати по 4,700
-
Хто тут займається чи має досвід з Twinmotion?
-
*буфет
-
Чааааааай!
-
Бомжі , хліб , наркомани ,, індіанці , кончена погода , село , нема де жерти . Все , я на місяць вперед все сказав
-
Дякую!
-
Якщо у вас стоїть низький рівень ризику, то вийдете в + протягом тижня-двох
-
А так за останнє десятиріччя це вже раз з п'ятий
-
Товарищі інвесторі, а підкажіть, якщо переказати гроші між акаунтами у TFSA ліміте залишиться теж самий? Не буде такого що воно зарахує условно як withdraw 1000 та на іншому як deposit?
-
Що не так с хлібом? Я про хліб тут у групі ще не читала
22 Jan 2023, 08:02
170043/230858
less than a minute ago