Українська Манітоба
-
Ви напевно не в курсі але в пані Фаріон останнім часом капітально кукуха поїхала, то напевно хтось з студентів не витримав лихої долі 😄
-
так шо може якось наступного разу ❤️
-
Пофіг, немаєте до чого причепитися. Людина в критичному стані зараз
-
Вона дуже багато зібрала грошей для ЗСУ
-
Привіт, жителі Вінніпегу! 🏃♂️🏋️♀️ Шукаєте однодумців для спільних тренувань та активного відпочинку? 🤸♂️ Тоді ми чекаємо саме на вас! 💪 Ми спортивна українська організація в місті Вінніпег. t.me/sportspilka У нас ви знайдете: ✅Спортивні заходи кожного дня; ✅Турніри з різних видів спорту; ✅ Компанію для тренувань у всіх популярних видах спорту; ✅ Можливість підняти свій настрій та енергію; ✅ Шанс познайомитися з однодумцями та знайти нових друзів! Приєднуйтеся до нашої спільноти Не зволікайте! Давайте ставати краще разом! 💥💪🌟
-
мені здається, вона прорвала дніще, коли відкрила свого рота на військовослужбовців діючих
-
от тільки рейтинг в неї не особливо підскоче 🤣🙈
-
ну потім так само будете реагувати, коли і по відношенню до України пишуть у подібному ключі? це все інформаційна повістка та рівень журналістики, мать його, перекошений отакий...при чому не тільки в Україні.
-
у мене в домі у когось wi-fi підписаний як SkyNet ми дуже довго ржали
-
Соррі, перепутав з Іриною Федишин )))))
-
Не знаю. Але країна експертів це точно, з мінімум 5 вищими освітами 😂
-
Та ви подивіться на коментарі в телеграм каналах під новиною Фаріон - не знаю звідкіль у людей стільки злоби. А зрештою - це країна експертів 😂