Українська Манітоба
-
На то є об'єктивна причина. Пост ковідний період дуже затягнувся Дилери, бариги, і звичайні люди підсіли на голку дефіциту
-
Зараз же нові авто є у наявності, або термін очікування 2-4 місяці. Якщо не Тойота або електричка
-
Або якщо хочеш під себе повністю збирати комплектацію, довелось 6 місяців чекати свою
-
Електрички стоять десятками на лотах, гібриди тільки чекати потрібно
-
А, і мова нормальна а не цей жах😿
-
Яб їхав до Португалії чи Іспанії, якщо всеж з Канадою не вийшло. Їм взагалі немає різниці що де та коли ти робив. Грошей майже не дають, але і не треба. Зате люди добрі, тепло, смачно🥰
-
Да недавно. Сидить поки у біженьскому притоні цьому😁 В нього там житло своє, але поки ця бюрократія не пройде тримають майже як у тюрьмі🥲
-
Я як ви! Давайте писати Санта Клаусу, хай приймає міри
-
Німецько-шведський суржик цей, ну його😳
-
Да я про нідерландську😁
-
Тож, моя черга. Так, репорти по хворобам дійсно співпадають дуже точно. Про саму генетику: я маю приблизно 80 відсотків східноєвропейського походження (дуже здивувала величезна кількість коренів в Польщі та Білорусі, навіть більша ніж з України), 2 відсотки фінського та 16 відсотків турецького походження. Не можу це поки ні підтвердити, ні спростувати, але планую пізніше замовляти тест у Ancestry, то там і дізнаємось. По древнім ДНК - збігаюся я тільки зі скелетами якихось вікінгів померлих 1000+ років тому. По всяким юзлес репортам: вигадало зі шкірою та кольором очей, але вважає що я 80% не маю ямки на підборідді (а я маю яміщє, навіть не ямку). Також вважає шо у мене тільки 5% шанс шо я блондинка - ну, я блондинка 🙃