Українська Манітоба
-
Або якщо хочеш під себе повністю збирати комплектацію, довелось 6 місяців чекати свою
-
Електрички стоять десятками на лотах, гібриди тільки чекати потрібно
-
А, і мова нормальна а не цей жах😿
-
Яб їхав до Португалії чи Іспанії, якщо всеж з Канадою не вийшло. Їм взагалі немає різниці що де та коли ти робив. Грошей майже не дають, але і не треба. Зате люди добрі, тепло, смачно🥰
-
Да недавно. Сидить поки у біженьскому притоні цьому😁 В нього там житло своє, але поки ця бюрократія не пройде тримають майже як у тюрьмі🥲
-
Я як ви! Давайте писати Санта Клаусу, хай приймає міри
-
Німецько-шведський суржик цей, ну його😳
-
Да я про нідерландську😁
-
Тож, моя черга. Так, репорти по хворобам дійсно співпадають дуже точно. Про саму генетику: я маю приблизно 80 відсотків східноєвропейського походження (дуже здивувала величезна кількість коренів в Польщі та Білорусі, навіть більша ніж з України), 2 відсотки фінського та 16 відсотків турецького походження. Не можу це поки ні підтвердити, ні спростувати, але планую пізніше замовляти тест у Ancestry, то там і дізнаємось. По древнім ДНК - збігаюся я тільки зі скелетами якихось вікінгів померлих 1000+ років тому. По всяким юзлес репортам: вигадало зі шкірою та кольором очей, але вважає що я 80% не маю ямки на підборідді (а я маю яміщє, навіть не ямку). Також вважає шо у мене тільки 5% шанс шо я блондинка - ну, я блондинка 🙃
-
Я сьогодні у Брендон за машиною їздила, тому що це був єдиний ділершип, де вона була in stock Вінніпежські ділери Хюндай тільки preoder пропонували
-
Гібриди десь 6-12 місяців. Plugin від року
-
Вважатимем легенду про твого циганського прадіда доведеною, може, 150 років тому хтось по незнанню назвав так твого насправді турецького прадіда) По своїм репортам хочу додати, бо минулого разу я тут жалілася не недостовірні результати. Після розмов з а) чатом GPT і б) мамою (істориком за освітою) і в) службою підтримки 23andmе всі претензії до 23 andme зняті: виявилось, що тюркські народи території, яка зараз вся належить росії, не можуть бути ідентифіковані окремо, оскільки на них немає достатньої кількості генетичного матеріалу. Тобто всі тюркські та перехідні етноси вважаються росіянами. А росія в трактовці результатів вважається східною Європою (чомусь) разом з Україною, Польщею та Білоруссю, в такій інтерпретації результати з 98% східноєвропейського походження є достовірними. 23andmе не винний, винні довбнуті імперіалістичні замашки росії (ну це ми і так знаємо).
-
Це заказав модель 2025, приїде вже рестайл 2026😁