Українська Манітоба
-
13₴(з податком),купували в МРІ,страхове бюро.Але на їхньому сайті безкоштовно.
-
москалі знову по варварськи обстріляли України. Зараз як ніколи потрібна ваша підтримка. Прийдіть і підтримайте ЗСУ: СЛАВА ЗСУ! Залишилось всього два тижні до початку події! Квитки можна придбати: 1. За посиланням: square.link/u/InVxtfBE 2. В Українських магазинах “Калина” та “Добромаркет” 3. В організаторів цієї події Підримаємо наших захисників у цей важкий час. Участь кожного з нас наближає Україну до перемоги. Слава Україні. Героям Слава. Слава Нації.
-
дякую, тепер знаю, що за загадковий MPI😅
-
А будь який можна зайти. Я в автопак взагалі заходила і мені все організували
-
Після 9 місяців є ще 15 місяців інтремідіат. Там теж є певні обмеження порівняно з повними правами
-
5 баксів
-
Хто купував книги в MPI, правила дорожнього руху, повітряні гальма, для навчання на далекобійника, яка ціна за одну?
-
дякую, посібник вже маю, вчимо, не маєте посилання цього MPI?
-
Добрий день! Треба самостійно вивчити теорію, записатися в MPI на knowledge test, здати його, і тоді отримаєте учнівські права, що дозволяють вам практикуватися за наявності досвідченого водія з дійсними 3+ роки манітобськими правами, через 9 місяців здаєте практику
-
доброго дня. Стати водієм з 0 без досвіду, які перші кроки треба робити? Можливо є посилання, буду вдячна.
-
Marshals Winners подивіться, може щось підійде. Мені подобається там ціна/якість.
-
Цікавий прецедент, а в якому MPI були?
-
Підкажіть, будь ласка, в якому саме MPI Ви обміняли права?
-
Дякую