Українська Манітоба
-
За умовну Авдіївку , русня поклала 20к солдат, тому можете відштовхуватися від цих цифр. Південь без бою нам не віддадуть з багатьох причин, як мінімум ніхто не хоче щоб ми зайшли в Маріуполь і побачили, що там було. Тому ваш тейк, це розмінювати життя людей за будинки і квартири. Не знаю як ви, а я готовий віддати все майно яке є, а взамін Україну беруть в НАТО. Тому якшо буде питання 30% територій і НАТО, потрібно одразу підписувати. Бо нові квартири можна збудувати, а з втраченими життями так не вийде 😔
-
По більшій частині вони данні з різних таблиць у якісь рапорти обʼєднують. Є різні рівні, від самих простих в екселі і до вже якогось коду на пайтон чи сіквелі. Грубо кажучи з набору даних або метрик компанії, допомагає прийняти рішення що далі робити. Наприклад в машині є купа датчиків і ось коли ви на панель дивитесь, вона вам підказує що далі робити(треба на сто, треба на заправку і тд), так само і тут тільки з даними по компанії
-
Програма навчання дає знання та трохи практики. Вирішальними є саме ось, а не сертифікат сам по собі. На інтерв'ю вас можуть про різні методи роботи з даними Все залежить від сфери, куди йдете на роботу. Для прикладу, ось опис вакансії Senior Analyst, Data & Analytics g.co/kgs/sBjPmrn
-
Привіт.хтось стикався з неавторизованими покупками з банківських карт? Якісь покупки на vinted vilnius ltu... суми невеликі 10-16 $ і вроді би я ними ніде не світив в неті...саме цікаве з італійської карти те саме відбуваєиься , хтось шось собі купує моїми картами...може це google chrome form автозаповнення підторговує даними?))чи може це недобросовісні робітники банків нео і unicredit
-
Ну канадські та американські банки десь рік тому просто накрили такими авторизаціями бо вони використовували алгоритм генерації номерів карт який змогли розшифрувати. У RBC майже кожен знайомий міняв картку, да й сам теж. Але 99% транзакцій блокувало, хоч тут вони працюють, не як українські банки😀 Якщо щось списали просто треба подзвонити, вони нову картку відправлять та повернуть гроші, 5 хвилин розмова займе
-
Я вам можу сказати, як людина, яка наймала Data Analysts and Data Scientists в Україні, Європі і ЛатАм, вища математична або computer science освіта - “must have”. В Канаді, по тим вакансіям, що дивлюсь, освіта теж є ключовою складовою на такі позиції. Це не просто навички, які можна здобути в процесі роботи, звісно і таке можливо, але в переважній більшості потрібен особливий склад розуму та сильна теоретична база, яку не здобудеш просто на курсах.
-
Але в моно не спрацювало бо треба підтвердження у пуш повідомленні, так?
-
Маю мінімальний експірієнс у цій сфері, коли працював на Nordstrom - великий реселлер що має власний freight-pay solution. Це типу доставка бізнес замовлень від виробників (з Китаю) і звітність на усіх етапах. У них купа складів і варіатів доставки літаком морем або траками. На різних етапах генерується купа різних документів котрі у різних місцях зберігаються або навіть і не збірігаються. Досить часто це не структуровані дані, тобто просто текстові/табличні дані у довільних або майже довільних форматах. Я розробляв трекінг елемент системи для нового делівері контрактора що має свій новий формат звітності плюс генерує івенти локації під час делівері і після збору тестових файлів треба було зробити деяку аналітику. У моєму випадку це були просто текстові файли у яких зрозуміло загальний пошук «по усім» не можливий. Але є сервіси типу Amazon Athena котрі типу індексують оці всі не структуровані файли і дають можливість ранити SQL запити по індексованих даних як наче то не файли а база даних. Далі треба було зібрати за допомогою тих запитів деяку статистику про те наскільки якісно генеруються трекінг івенти і чи дозволяють вони реалізувати business need - close to real time shipments tracking