Українська Манітоба
-
Ну у мене був курс інтенсив 3 місяці у режимі прокинувся херачиш, вкладаєшся спати все ще подумки херачиш. І я так кайфував від цього скаженого ритму. І так, у мене було так само, мені 30, а довкола 18 річні котрі здебільшого знають краще мене, і тут я такий: - Скидуй лінку на свою локальну апку. - я: 127.0.0.1/app 🤣🤣🤣 Хтось обовʼязково зрозуміє і по регоче вголос. цікавий досвід.
-
Я б дуже хотів, щоб коли я тільки починав хоч когось мати в ІТ. Тяжко було самому. Коли попав в ІТ, то кинули відразу в пекло)) але так дуже швидко багато чому навчився) ХЗ може це самий класний спосіб... я так й плавати навчився, прагнув на глибину та поплив як міг 😂
-
І я так само )))
-
Але під пивка і більярд також звучить непогано
-
images.app.goo.gl/bdsZ51xRmifEiWweA
-
Joe Biden - відмовився продовжувати боротись проти Трампа
-
Втомився трохи
-
Все рівно. Головне знищити рашку
-
Камала?
-
Я Дата Аналитик, але в Канаді ще не працювала. У магістратурі почала брати курси зі статистики коли зрозуміла, що треба мати спеціальність, а не лише диплом з публічної політики (це типа навчання на дер службовця). Працювала потім в дослідницькому інституті, приватних конторах з опитування населення, муніципалітеті. Я гарно знаю SPSS, статистику, SQL, трохи R. Але нажаль не знаю Python. Треба або нарешті вивчити, або не знаю що... Дуже залежить в якій галузі працювати. Десь треба більше статистики, десь мінімальні знання (кореляціі, T-test). Диплому з технічних наук у мене немає
-
Скажу так, що в Канаді при таких вхідних даних більше шансів ніж в Україні. Ейджизм в Україні зашкалює, особливо в IT. Тільки в Україні я бачила 22 річних продукт оунерів і 25 річних техлідів. І я не говорю, що це завжди погано, просто така специфіка.
-
Привіт! Сьогодні додаємо 4 попси на вибір при замовленні великого сету суші. Оберіть один з пʼяти готових сетів на свій смак, або складіть свій. Замовляйте на сайті sushipoint.ca або за номером 204-2956304 (пікап, доставка або замовлення столиків). 238 Portage Ave