Українська Манітоба
-
Звичайний день в Манітобі: winnipeg.ctvnews.ca/winnipeg-police-arrest-man-found-asleep-in-stolen-vehicle-1.6971628
-
Joe Biden - відмовився продовжувати боротись проти Трампа
-
Втомився трохи
-
Ну це було очікувано. Телефонні перемовини з Трампом вже розпочато, незабаром відбудуться перемовини про закінчення війни...
-
Доброго дня. Займаюсь продажем машин, якщо потрібна допомога - звертайтесь
-
Все рівно. Головне знищити рашку
-
Камала?
-
Я Дата Аналитик, але в Канаді ще не працювала. У магістратурі почала брати курси зі статистики коли зрозуміла, що треба мати спеціальність, а не лише диплом з публічної політики (це типа навчання на дер службовця). Працювала потім в дослідницькому інституті, приватних конторах з опитування населення, муніципалітеті. Я гарно знаю SPSS, статистику, SQL, трохи R. Але нажаль не знаю Python. Треба або нарешті вивчити, або не знаю що... Дуже залежить в якій галузі працювати. Десь треба більше статистики, десь мінімальні знання (кореляціі, T-test). Диплому з технічних наук у мене немає
-
Скажу так, що в Канаді при таких вхідних даних більше шансів ніж в Україні. Ейджизм в Україні зашкалює, особливо в IT. Тільки в Україні я бачила 22 річних продукт оунерів і 25 річних техлідів. І я не говорю, що це завжди погано, просто така специфіка.
-
Мабуть в Україні завжди був ейджизм. Батько мені казав "30 років і ще навіть на керівник відділу? То діла не буде з такого". Батько більшість років стажу пропрацював при СРСР.
-
Привіт! Сьогодні додаємо 4 попси на вибір при замовленні великого сету суші. Оберіть один з пʼяти готових сетів на свій смак, або складіть свій. Замовляйте на сайті sushipoint.ca або за номером 204-2956304 (пікап, доставка або замовлення столиків). 238 Portage Ave
-
Та не вибачайтесь 🤌
-
Байден пiдтримав Камалу Харрic. п.с. маю сумнiв, що Трамп може завершити вiйну, бо Трамп - це бiзнесмен, а путiн - довбойоб та манiяк ( прошу вибачення за грубе формулювання).
-
Хто рано встає 😊😋
-
Вiн дуже старий також.
-
Трамп теж трохи ман'як Та вже тільки дивитися
-
Якби ви балотувалися, ви хіба б не казали "Наша країна для наших людей, ващі податки не підуть закордон, ми сильна нація"?
-
Так, це нормально.
-
Добрий день! Допоможіть, будь ласка, їду робити паспорт, серед переліку є дві довідки про реєстрацію проживання, але по різному написано. Чи може бути один витяг до айді паспорта на ці дві довідки, Будь ласка, напишіть хто робив паспорт!!!
-
Так, може
22 Jan 2023, 08:02
170560/231322
7 minutes ago