Українська Манітоба
-
То не дурдом, то кончені сусіди.
-
З 12-36, вже 5,5годин Адмін, соррі
-
👍👍👍
-
Я купила у секонді за 15 баксів
-
Всім привіт! Знаю, що за домашній інтернет говорили вже не раз, але так до висновку ніякого і не прийшли. Що порекомендуєте провести? Потрібна швидкість хоча 100 мб/с та щоб підключили на протязі кількох днів.
-
Сьогодні дурдом просто. Вже 3,5 години тривога
-
Підземний паркінг у Дніпрі
-
Сьогодні. Бережіть себе.
-
Шановна громадо! Ми ж не лишимо без уваги сьогоднішні атаки по Україні? 10 жовтня був імпровізований мітинг, сьогодні випущена кількість ракет значно більша. Пропоную зробити організовану акцію! Буду вдячна за ідеї й підказки (що можна, що НЕ можна, як погоджувати з місцевою владою/поліцією і чи потрібно) тощо. Минулого разу @weswestern блискавично усе зробив, за що йому велика дяка і шана.
-
Торгові центри, walmart, mark's, є дешеве і дороге. Я собі купив все від Jack Wolfskin десь 4 роки назад в Ризі, ще ношу, і не знаю коли викину, штани від hi tec зимові.
-
Я дуже не експерт, але виглядають і відчуваються непогано. Але я майже весь час за кермом, тому і взуття вбиватись буде не так як у когось іншого
-
А по якісті норм? Думаю щоб не розклеєлося за цю зиму
-
Можливо не кращий варіант, але я далеко не ходив і просто взяв зимове взуття у волмарті на перший час, не дороге і не виглядає жахливо
-
amzn.to/3AhitzX amzn.to/3Oa5LZv
-
А можете порадити безпосередньо по марках?
-
Я досі чекаю кредитну картку, дай боже до нового року шось вперше замовити😅
-
Йдіть до mount Carmel clinic або до клініки університету Манітоби.
-
Доброго ранку. Чи є у Вінніпегу дантисти, які роблять знижки для українців або лікують зуби безкоштовно? Чи можливо є якісь програми або заклади для людей з малим доходом грошей? (Почав турбувати зуб, і мені відомо, що послуги стоматології коштують дорого в Канаді)
-
Я вже 3 роки купую виключно на Амазоні. Там є досить якісні марки та недорого.
-
Добрий ранок Хтось може підказати, будь ласка, де можна купити зимове взуття не за всі грощі світу? Може, десь зараз акції, або впринципі знаєте не дуже дорогий магазин?
22 Jan 2023, 08:02
17065/229569
less than a minute ago