Українська Манітоба
-
Сьогодні. Бережіть себе.
-
Шановна громадо! Ми ж не лишимо без уваги сьогоднішні атаки по Україні? 10 жовтня був імпровізований мітинг, сьогодні випущена кількість ракет значно більша. Пропоную зробити організовану акцію! Буду вдячна за ідеї й підказки (що можна, що НЕ можна, як погоджувати з місцевою владою/поліцією і чи потрібно) тощо. Минулого разу @weswestern блискавично усе зробив, за що йому велика дяка і шана.
-
Торгові центри, walmart, mark's, є дешеве і дороге. Я собі купив все від Jack Wolfskin десь 4 роки назад в Ризі, ще ношу, і не знаю коли викину, штани від hi tec зимові.
-
Я дуже не експерт, але виглядають і відчуваються непогано. Але я майже весь час за кермом, тому і взуття вбиватись буде не так як у когось іншого
-
А по якісті норм? Думаю щоб не розклеєлося за цю зиму
-
Можливо не кращий варіант, але я далеко не ходив і просто взяв зимове взуття у волмарті на перший час, не дороге і не виглядає жахливо
-
Я досі чекаю кредитну картку, дай боже до нового року шось вперше замовити😅
-
Доброго ранку. Чи є у Вінніпегу дантисти, які роблять знижки для українців або лікують зуби безкоштовно? Чи можливо є якісь програми або заклади для людей з малим доходом грошей? (Почав турбувати зуб, і мені відомо, що послуги стоматології коштують дорого в Канаді)
-
Добрий ранок Хтось може підказати, будь ласка, де можна купити зимове взуття не за всі грощі світу? Може, десь зараз акції, або впринципі знаєте не дуже дорогий магазин?
-
Яка область
-
також є вибухи, сидимо у коридорі