Українська Манітоба
-
Так. Розумію що може бути дороге але якщо маєте 46% знижки то нічого так
-
15 без випадкових років потому?)
-
Що за страхування?
-
Доброго вечора🌸 Чи хтось може мені пояснити, будь ласка, що то таке цей карбон і чому я юула eligible, а стала нот, якщо я не змінювала місце проживання з 22р до 07/24 включно, але зараз чомусь вже area не та як виявилося. Нічого не розумію. You are not eligible to receive the Manitoba Canada Carbon Rebate rural supplement for April 2023 to January 2024 because you live in a census metropolitan area. Щиро дякую🙏
-
Тип страхування від MPI, там є кілька варіантів
-
Не по темі, сорі, але кицю взяли ?)
-
Це означає, що вас не будуть платити надбавку за проживання поза метрополією
-
Просто у налаштуваннях нового банку впишіть ту пошту і зробіть її автодепозитною.
-
А як її змінити просто добавити у новому банку? І як буде з автодепозитом?
-
електронка може бути та сама
-
Питання хто знає закриваю рахунок у RBC - як мені змінити тепер свою електронну адресу для e-Transfer з RBC на новий банк, чи потрібно заводити нову адресу або за номером телефона отримувати автодепозити та платежи у новому банку.
-
От у мене так і було, я мусів іти в робочий час у відділення, там то мені помогли , але бос насварив на мене хулі я шарився....
-
Навіть не знаю, пощастило вам з сусідами чи не пощастило 😀
-
Хотіла б я побачити що там в тій посилці на $400 від Victoria Secret 😂 Як що серьезно мені пару разів доставляли сусідські посилки 📦 помилково, пішла та віддала сусідам, бо з одного боку військовий а з другого поліцейській:) воно мені треба 🌚
-
Чи сильно впаде рейтинг якщо закрити і кредитку в RBC. Бо вона мені не цікава і я не користуюсь нею вже пару місяців. Та чи обов'язковою йти до банку, свій рахунок в ТД я закривав по телефону через перекладача з банку.
-
Пощастило 🤗 Класнючі:) Зранку з поліцейскім ганяємо хто перший до роботи доїде 😁
-
А апойтмент можливо взяти до будь-якого відділення, бо не хочу брати зайвий вихідній тому хочу пошукати виділення щоб працював у вихідні або у вечері.
-
В RBC треба апойтмент. Рейтинг може незначно впасти. Але то дурниця.
-
Спойлер: прям так щоб безпосередньо в pink pair underwear в кадрі нікого немає, воно того не варте!
-
Пішла відео дивитись бо я тільки пост прочитала 😁
22 Jan 2023, 08:02
170869/230658
5 minutes ago