Українська Манітоба
-
Це зайве так само, як й зайве рівень англійської мови. Це те ж саме, якщо в Україні писати в резюме, що знаю українську та є посвідка на постійне проживання. Навпаки, мені здається це відштовхує роботодавця читаючи це. Честно кажучи, це не перший випадок коли в Манітоба старт дивні речі рекомендують. Бачив як там роблять резюме, де основний акцент робиться на скіли, а не на досвід роботи. тобто починається з цього й займає більшу частину резюме, і це навіть якщо у людини непоганий є досвід. Головна ціль - впихнути туди все, що вимагається у вакансії, щоб AI пропустив. Для цього навіть надають доступ для веб сайту, який перевіряє 🤷♂ Я взагалі не уявляю, що таке резюме хтось буде читати.
-
Я б точно таке не додавав, особливо в шапці. Ніколи такого не бачив, це не є професійно, на міг погляд. Роботодавець, якщо розглядає релокейшн, сам це вкаже О, ще прикол бачив... пишуть в шапці, що прибув по cuaet та адресу повну (з номером квартири та постал код) 🙂
-
Ну в Україні зараз таки і треба вказувати про українську мені здається) Дуже багато людей її не знають майже, при цьому працюючи на посадах керівників у гос корпораціях чи навіть викладачами у університеті😁
-
Бачив досить. Наприклад, Canada Life, Scotiabank та купа інших компаній не надають підтримки в імміграції. Мається на увазі, що вони не роблять LMIA. Однак, якщо для провінційної програми, то з таких компаній береться просто employment verification (не вказуючи причину для чого) - і цього досить.
-
Підкажіть як правильно заїхати в аеропорт і забрати людину. Киньте точку на мапу, якщо знаєте.
-
Потрібно сина відправити щоб займався, бокс, кікбоксинг, карате, є багато укр тренерів, колись в житті і згодиться.
-
Ще одне Золото - Хижняк!!!!
-
Мені може здається, але кажись тут в чаті є українська контора, що займається покрівлями (roofing)? Якщо мені це не примарилось, дайте знати про себе, пліз, якщо є зацікавленість в невеликій ремонтній роботі (non residential), і може подальшій співпраці.
-