Українська Манітоба
-
Не сперечаюсь, просто до прикладу, як то робить влада в Дніпрі, якою б вона не була. Просто раз ~на 2 тижні відправляють дрони, квадроцикли, машини, запчастини…це все із податків
-
🔫 @vccvvcvcvc кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @lilhamsteristhebest, @choffua, @invisible_or, @hkharchenko, @antonov_winner, @mariia_190, @antonov_winner, @eerome Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
А тюрма ж не вважається фултайм, так? Для SWM не підходить?
-
Не хочу сперечатисяі скоріше за все я неправийт , але мої друзі чи то знайомі ніколи не розказували ,що вони получали достатню кількість дронів від держави , де ці дрони , не зрозуміло. Надіюсь це не те саме ,що будемо відпочивати в Криму в 2023 чи якому він там казав.
-
Ось від самого Стерненка. Пост від 5 серпня 2024 року. Безумовно, його вклад потрібний і значний як для волонтера. Однак, дронами від волонтерів війну не виграти. Для цього потрібні постачання в промислових маштабах. Плюс ППО, танки, артилерія, літаки - це те, що забезпечує успіх і що не є доступно волонтерам.
-
Це зрозуміло було давно давним , але Стерненко і його спільнота задонатила більше дронів для війська ніж купила їх Україна чи передали інші союзники . Дрони зараз найкраща зброя хто б що не казав . Тай і розмова впринципі була про інше , дають зброю ,але Україна має сама вирішувати ,куди і як ними бити , а не вони будуть вирішувати тільки по прикордонні , а дальше ні ні ,бо ескалація , а українські люди помирають . Це бред сумашедшого. Давно давним ракетами треба було валити по всіх аеродромах расєї .
-
Та тут відповідь одна, в поліцію звертатись. Але я так розумію що вже звернулась. Ну і в КУК, за підтримкою. Ще за психологічною допомогою, якщо потрібна. Але це я думаю в поліції/КУК порадять. Що робити глобально, ну типу чи людина готова після цього залишитись тут, то вже її вибір буде.