Українська Манітоба
-
Просто ж це всього Консульський відділ у Посольстві…тому новини саме із Оттави трохи про інше зазвичай))
-
Новини - с головної сторінки трохи нижче проскролити треба
-
Дякую. Це я прочитала.
-
Осьо прямо адмін скинув цілий пост із сторінки Посольства в Оттаві із ФБ Там все вказано, і про дату, і про час
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya Шукаю тут, але не можу знайти розділу новини. Help, please! Якась у мене незадача виходить…
-
На сайті в розділі «новини» публікують Ну і в постах на сторінках
-
Може я трошки гальмую, а де саме там написано в тих групах? Про самі дати наступних слотів?
-
Не сайтах є посилання на всі офіційні сторінки
-
Ось тут є
-
А чи можете дати лінки на сторінку генерального консульства Торонто, Едмонтона та Оттави в фейсбуці? Стільки різного видає, як починаю шукати…(
-
Доларів
-
Здається кімната (розрахована на 1 людину, яка не палить та не має домашніх тварин) біля університету Вінніпегу. 579 Spence Street. $500.00 на місяць. Всі комунальні послуги та інтернет включені. Подробиці в пп.
-
Можна де завгодно, хоч у Консульстві в іншій країні . У українців екстериторіальна подача документів для оформлення паспорта
-
Відмовляють не просто так. Я а то повинні бути причини. Ну і офіційної відмови ще ніхто не отримав.