Українська Манітоба
-
Подивіться "Inventing Anna", він на реальній історії побудований
-
Ви такими словами зараз викличте духів «навіщо то рабство та кредити»
-
Банківських працівників хочете без роботи лишити?🌚
-
То як у кіно кажуть "cash only" і проблем не буде)))
-
Я більше не розумію чому досі є чеки якщо можна зробити переказ :)
-
Для швидкості обніщання народу , то так )
-
Для швидкості?
-
Така тут система
-
А так банк сам отримає плюс
-
Для мене досі не зрозуміло , чому банк надає гроші , не перевірив спершу , дійсний цей чек чи ні ? Виглядає так , як-то банк є частина схеми цього скаму . Якщо банк не буде давати грощі , доки не переві дійсний цей чек , то і не буде скаму , чи ні ?
-
Canadian tire
-
Walmart
-
Типу такої точно нема 😂, напевне
-
Скільки це "нормально" ?
-
Дякую!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html ніхто не казав, що програма буде діяти до кінця березня, але з частини нижче (на фото виділила) багато людей зробили висновки, що work permit буде видаватись до 31.03
-
Дякую, вийшло🙏🏼
-
Не можу знайти на якому сайті було написано що. программа доя украінців триває до кінця березня. Будь ласка допоможіть знайти , хто знає
-
Непам'ятаю чи перший раз треба в них на місці платити, чи онлайн можна. Але взагалі, є онлайн, я так сплачую за своє посвідчення payment.mpi.mb.ca/onlinepayment/pages/default.aspx
-
Вітання всім .Пропоную свою допомогу з перевезенням, завантаженням / розвантаженням меблів і.д., дзвоніть 204-290-8045 або пишіть в ПП, домовимося. Вінніпег та околиці.Усім хорошого дня.
22 Jan 2023, 08:02
1713/229243
17 minutes ago