Українська Манітоба
-
Також штук 15 девайсів плюс порт флрвардінг - сервак стоїть для власних цілей. Наприклад: http://trywithfun.zapto.org (Контент просто щоб не пусто. Якісь штуки котрі робив давно коли самонавчався)
-
Наче не помітив такого, бувають зрідка якісь трабли з ним але наче не критично, такий роутер?
-
-
Дуже хороший стоматолог. Всі розмовляють українською, ціни дешевше чим в канадців) Мені порекомендували, сьогодні був все сподобалось тому рекомендую.
-
Щоправда курс теж постійно змінюється🙂
-
Якщо такий курс підійде то пишіть в приват розповім, як це зробити)
-
тільки цей спосіб , якщо ви маєте долари на рахунку, а не готівкою(
-
Такий курс норм?
-
Все залежить від повноти карману. Я обрав для себе tuxedo бо тут є куди вийти - асінебон парк, річка, велосипедні рути довкола, район успішний через це спокійний і тихий (не дивлячись на це сперли веліки прямо з двору 🤣) поряд супермаркети ітп. Ще тут у будинків досить великі ділянки тому що в інших місцях майже всюди забор з сітки прямо під хатою. Мінус тут не дешево але мені потрібен був будинок бо родина велика в апартменти не влазить а будинки вони всюди не дешеві.
-
Для стабільного відеодзвінка, онлайн фільмів і т.д. достатньо і 40. Все що вище 50 в моєму розумінні то тільки для завантаження в мережу чи з мережі великих файлів
-
Трішки підробляю в інтернет провайдера в Україні. Скажу, що багато факторів. Іноді 50 краще за 300 працює
-
Тому що 300 майже той самий прайс, знаючи що там де кажуть триста буде 50 коли не все ідеально. Я працюю з дому в мене часті зум коли і таке інше я не вважаю що є сенс економити 18 баксів і потім бідкатися що коли лагають.