Українська Манітоба
-
Але чи дають вони якусь гарантію на свою працю. Ну тобто, мені чогось здається якщо там буде хтось хто буде на угад тикати і міняти запчасатини я просто потрачу гроші а він скаже, ну я не знаю. Допустимо мені у Кенедіан таєр сказали, ми можимо ці деталі замінити і "можливо" це допоможе, я замінив їх сам, не допомогло)))
-
Коротенькі концерти по 30 хв. Потім можна посидіти в кафе, там також виступають різні музиканти. Також є воркшоп для дітей. Їжа/напитки, можна купити сувеніри/вишиванки.
-
Якщо ви є self-employed і надаєте послуги Убер таксі, то маєте подати gst/hst return. Як правило, це раз в рік, хіба ви при реєстрації вказували, що будете подавати раз в квартал. Це робиться у CRA My Business Account. Це треба зробити не пізніше, ніж 30 днів після закінчення календарного року. Звіт відсилаєте через My Business Account - це інший акаунт, а не той, де ви подавали податкову декларацію. Зайти в Business Account можна з тим самим логіном і паролем, що використовуються для індивідуального www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-businesses/business-account.html
-
folklorama.ca/ukraine-kyiv-pavilion/
-
Ми вже і на їх концерт квитки купили 😊 Я не знала що вони будуть на фольклорамі. Стою така вдома, вареники ліплю 😁, знайома що там волонтерить подзвонила, що вони є. То я лишила оті вареники і ми побігли на останній концерт 🤣
-
Сьогодні були на Фольклорамі в Українському павільйоні. Дууууже круто. Цього року там спеціальний гість - гурт Лос Янковерс з Колумбії. Просто бомба. Хто любить українські пісні під живу музику, сопілки, віолончель - хутчіш купуйте квитки. Вони будуть кожен день на Фольклорамі. А також буде їхній концерт в Просвіті 18 серпня. Щиро раджу! Також в нашому павільйоні потрібні волонтери на різні локації.
-
А що стосовно сервісов авто в Вінніпезі. Вони дають якусь гарантію на свою працю? Бо я що смог зробив з авто, ошибка уйшла та повернулась через 4 дня. Думаю зараз до сервісу віддам вони сбросят код і скажуть на все добре)) Чи є якись сервіс до якого можливо написати листа, з проблемою та щоб вони відповили, ціна орієнтировна, сроки ремонту і тд. Чи тільки привіз машину на апоінтмент, вони подивились, заплатив за діагностику а далі як получиться
-
Це щось від само зайнятості не показали можливо Мабуть дзвонити треба
-
О, таке ми теж робили, але виявилось, подорожник - нестабільна валюта)