Українська Манітоба
-
Північне сяйво досі активне
-
Вікі каже loblaw вже питався продавати та не вийшло
-
Що воно таке Треба пошукати
-
Honey dill то сенс життя. Не бумав що так зайде, а тепер усюди його пхаю. Скоро у каву замість цукру буду лити😁 Але я думав його в інші провінції теж шлють. Я хочу spruce beer скуштувати, він в усіх навіть сітівих магазинах є, але тільки у Квебеці🥲
-
Sobeys - це найближче, до Wholefoods, що є в Манітобі
-
Так, може, того і нема, бо великого попиту на це немає. Он, я все думаю, як би то honey dill соус імпортувати з Манітоби в Онтаріо. Але треба ринок вивчити і привчити цих онтарійців до соусу богів. Ну або знайти критичну масу екс-манітобців, які банують за тим соусом
-
Великий вибір якісних та органічних продуктів по нормальній ціні, шикарна кулінарія з готовими та корисними стравами. Хоч 1 магазин підпадає навіть під ці критерії у Манітобі? Найближче це Vita Health, але це маленьки магазинчики з невеликим асортиментом, майже кожний раз якщо щось питаю кажуть нема то на сайті треба заказувати🙂 Кулінарії нормальної взагалі у Вінніпезі не бачив, деякі Safeway мають +- щось їстівне, але вибір маленький.
-
Багате життя воно інакше😂
-
Є у Ванкувері дійсно😳 Там ще й дощ як кажуть часто, та не сухо🙂 Треба у гості сказатися🥰
-
Хол фудс є, але не в Манітобі😅
-
Але вони там є😁 Дайти і сюди
-
Так і Lidl і Aldi немають ніякого відношення до США, це німецькі компанії
-
Та якийсь Волмарт с Zara Home в одному, не розумію що там такого😳
-
Так таргет шикарний магазин (та що в grandforks локація при вїзді в місто). Завжди там беремо bubly воду смаків яких немає у Вінніпезі :)
-
Ну норм, хтось відмив бабла, гуд мув, Десь як з тією компанією і зп моїм батькам але масштаби більші
-
Та і не потрібен той таргет, якщо і хотіти щось з США, то це Lidl та Aldi😁 Trader Joe’s та Whole foods теж булоб не погано)
-
All businesses are a risky venture:)
-
Так і ми були свідками як класний магазин «zellers” занепав….