Українська Манітоба
-
Так таргет шикарний магазин (та що в grandforks локація при вїзді в місто). Завжди там беремо bubly воду смаків яких немає у Вінніпезі :)
-
Ну норм, хтось відмив бабла, гуд мув, Десь як з тією компанією і зп моїм батькам але масштаби більші
-
Та і не потрібен той таргет, якщо і хотіти щось з США, то це Lidl та Aldi😁 Trader Joe’s та Whole foods теж булоб не погано)
-
All businesses are a risky venture:)
-
Так і ми були свідками як класний магазин «zellers” занепав….
-
Таргет зайшов в Канаду у 2013, а закрив магазини вже у 2015, втративши мільярди. In surprise move, Target exits Canada and takes $5.4 billion loss | Reuters.Jan 15, 2015
-
Знайомо ця історія бізнесу, так як тут теж 20 років :)
-
Ми якраз у 2014-2015 біля Таргета на Гранті і теж були свідками того. Market research is crucial for any international expansion. Entrepreneurs must invest in understanding the local market dynamics, cultural nuances, and consumer behaviors to craft effective strategies.
-
Вже працює дуже добре в Торонто
-
Тоообто, її тискаєш а мого нє?:(
-
Пойнявприйняв Треба у розвідку, коротше Дякую
-
2 корови точно є😂
-
Та я її котєйку вживу тіскаю ))
-
Хз, у Костко купа напівфабрикатів, від вареників до азіатських пельменів, котлетки всякі ще, курячі нагетси, рибні пальчики- все або смажити, або варити, або парити
-
А от мені не вистачає саме півфабрікатів, щоб поставив у духовку в тебе куча слойок чи круасанів. Засипав у воду в тебе там хінкалі😁 Морожене яке у мікрохвильову то зазвичай dog food, і то собачку шкода😳
-
Емммм Значить, я ходжу тоді, коли вже все розібрали 😭
-
Та вони є в усіх магазинах. Але в деяких вже зварені;-) як у Mom's Perogy Factory;-)
-
А я б десь взяла собі заморожених вареничків із капустою 😋🥺
-
Тут ок, якщо воно заморожене, і лише у microwave поставив і готове. А оті усі "наберітьбаняк води, додайте солі" чекайте поки закипить", а потім усі ті вареники/пельмені ще розповзаються- f... y..., мені тої мороки не треба.
-
Я б @Raven_G5 кота обчесала б, отам було б на дорослий светр шерсті
22 Jan 2023, 08:02
171548/237807
3 minutes ago