Українська Манітоба
-
Таргет це супер популярне місце для shopping канадців коли вони їдуть до США. Для жителів Манітоби, як приклад, Target у Grand Forks це щось заради чого варта жити;-) ну ось нарешті Target на піку популярності вирішив зайти у Канаду, скупив тут купу retails нерухомості і відкрив магазини з величезною помпою. Закрили їх дуже швидко і дуже тихенько .....це все було на моїх очах, тому можу багато розказати. тепер ця історія є дуже популярним кейсом у всіх Business schools де розказують про international business expansion. Ось детальніше про один з аргументів чому не вийшло, можете почитати тут medium.com/@iraool/targets-failed-canadian-expansion-a-cautionary-tale-for-retailers-e0fbd1dd34e3#:~:text=In%202013%2C%20Target%2C%20the%20U.S.,market%2C%20opening%20133%20stores%20nationwide.
-
Я теж думав, але вибір 0 практично оказався. То напевно американці помішані на усьому замороженому, тут трішки інакше
-
Я думав напівфабрикати як раз завжди тут було популярне 👀
-
Те що бум у Європі, ще не гарантує що буде дійсно попит у Вінніпегу. Ми усі знаємо сумну історію американського Таргету. Я особисто дуже попеклась ( в прямому і переносному значенні) коли замовила перший раз їжу в однієї з новоприбулих майстринь. Виявилось що вареники потрібно ще й варити, чебуреки жарити, і що були напівфабрикати а не готова їжа. Напівфабрикати це "novelty" product для канадців
-
Безлактозні та безглютенові вареники з сиром🤣
-
Ого, я не бачила цих, це якісь інші, видно, що дійсно тоненькі як марлічка)
-
Та просто передати, що є помилки на сайті… Всі ж хочемо якнайкраще і щоб виглядало круто
-
Ми не є власники компанії….
-
Або сода чи сіль кухонна «без ГМО» 🫣 До сих пір ржемо
-
Мені так у лікарні принесли сендвічі на сніданок Певно, що на моєму обличчі все було написано, бо медсестри мовчки то від мене забрали та перепитали, що можливо краще вони принесуть, де окремо буде намазюкано 🤣
-
Я об'ївся coffee crisps батончиків