Українська Манітоба
-
Мені так у лікарні принесли сендвічі на сніданок Певно, що на моєму обличчі все було написано, бо медсестри мовчки то від мене забрали та перепитали, що можливо краще вони принесуть, де окремо буде намазюкано 🤣
-
Я об'ївся coffee crisps батончиків
-
Peanut butter + jam, багато хто так їсть
-
Я нічого не печу, тому не знаю. Але мала таке любить, тому для неї купувала раніше, поки не приїхало багато наших господинь, то почала у них замовляти
-
колись давно сполуки що могли отримати з рослин або тварин називали органічними, все інше - неорганічні. Потім років сто назад стали вважати органічними сполуками все що з вуглецем, все інше - неорганічне. І от недавно в пошуках скажімо так довірливого покупця стали продукти маркувати органік .Типу посипали тертий ріг в новолуння на коріння щоб вино стало смачніше. Типу як соняшникова олія без холестерину.
-
Або все разом 🌚
-
Ну як варіант доречі, так.
-
Ууууууу Дякую ❤️
-
Нутела в руки Або джем 😁
-
Точно не для торта, просто як млинці, дуже тоненькі. Crapes на упаковці написано, вже готові лише розігріти
-
В мультиварці робив кекс Це все Не можу ні млинці ні в сирники
-
Порожні то не равно «підлітку на сніданок», бо манала я зранку стояти щось в млинці загортати )) Але буду мати на увазі, дякую.
-
Я б сама ніяких вдома не спекла, мій кулінарний апогей - кекс в чашці 😁
-
Треба взяти З начинкою потім погратися Зручно
-
Вони настільки прозорі? Чи навпаки, як коржі для торта?)
-
Вони там завжди були, але у секціі фруктів. При чому товщина така, що я б в житті сама такого вдома не спекла.
-
Млинчики готові порожні є віднедавна в Safeway, стоять там де пельмені і оселедець в українізованому морозильнику) БОЖЕСТВЕННІ
-
Люди знайшли документи на ім'я Аліна Панченко. Може, хто її знає.
-
Тобто? Що по вашому означає "organic"?
-
ну тобто просто красиве слово бо до терміну органік то все не має відношення.
22 Jan 2023, 08:02
171584/237704
about 3 hours ago