Українська Манітоба
-
Я нічого не печу, тому не знаю. Але мала таке любить, тому для неї купувала раніше, поки не приїхало багато наших господинь, то почала у них замовляти
-
колись давно сполуки що могли отримати з рослин або тварин називали органічними, все інше - неорганічні. Потім років сто назад стали вважати органічними сполуками все що з вуглецем, все інше - неорганічне. І от недавно в пошуках скажімо так довірливого покупця стали продукти маркувати органік .Типу посипали тертий ріг в новолуння на коріння щоб вино стало смачніше. Типу як соняшникова олія без холестерину.
-
Або все разом 🌚
-
Ну як варіант доречі, так.
-
Ууууууу Дякую ❤️
-
Нутела в руки Або джем 😁
-
Точно не для торта, просто як млинці, дуже тоненькі. Crapes на упаковці написано, вже готові лише розігріти
-
В мультиварці робив кекс Це все Не можу ні млинці ні в сирники
-
Порожні то не равно «підлітку на сніданок», бо манала я зранку стояти щось в млинці загортати )) Але буду мати на увазі, дякую.
-
Я б сама ніяких вдома не спекла, мій кулінарний апогей - кекс в чашці 😁
-
Треба взяти З начинкою потім погратися Зручно
-
Вони настільки прозорі? Чи навпаки, як коржі для торта?)
-
Вони там завжди були, але у секціі фруктів. При чому товщина така, що я б в житті сама такого вдома не спекла.
-
Млинчики готові порожні є віднедавна в Safeway, стоять там де пельмені і оселедець в українізованому морозильнику) БОЖЕСТВЕННІ
-
Люди знайшли документи на ім'я Аліна Панченко. Може, хто її знає.
-
Тобто? Що по вашому означає "organic"?
-
ну тобто просто красиве слово бо до терміну органік то все не має відношення.
-
Можливо спитати тут Може й допоможуть
-
Не обовʼязково лише травою;-) у Канаді неможливо виростити лише травою, але чим би її не годували, було вирощено з дотриманням правил organic. І саму корову вирощували без антибіотиків і гормонів і тд.
-
Може, віднесіть туди, де мобільні телефони ремонтують?
22 Jan 2023, 08:02
171587/237901
about a minute ago