Українська Манітоба
-
Трішки підробляю в інтернет провайдера в Україні. Скажу, що багато факторів. Іноді 50 краще за 300 працює
-
Тому що 300 майже той самий прайс, знаючи що там де кажуть триста буде 50 коли не все ідеально. Я працюю з дому в мене часті зум коли і таке інше я не вважаю що є сенс економити 18 баксів і потім бідкатися що коли лагають.
-
Мені от цікаво, у мене в Україні було і 100 і 300. Різниці взагалі нема якщо не скачувати фільми. Тож чому Вам так принципово 400 чи 700 і взагалі навіщо?
-
Дешевше це скільки? В мене наприклад ціна 75 (84 з податками) за 750мб. Щоправда це контракт на 2р.
-
Зрозуміло тільки но що перевірив свій Shaw, не знаю причин але швидкість значно нижча ніж була коли підключався. 350-400 зараз, план 750, коли підключався було 800. Пінг нормальний якщо чекати до серверу який поручь 10.
-
Shaw ?
-
Суть в тому що вьсо було нормально до снігу ,починає падати сніг або вітер . І всьо жопа .Не знаю як це зв'язано, я говорю про просадку саму. Я граю кс з 7 років і знаю що таке сервера і т.д. Суть в тому ,що якість інтернету слабенька ,роутер такий як 4 кірпіча за величиною .
-
Так, у фіфу тут доводиться хіба що страждати. Але цього року не так погано. Вони сервак в Америці новий поставили, то краще стало. Минулого року стабільно 50+ пінг був