Українська Манітоба
-
А який буде асортимент вже відомо? Аналогічний до української Галі Балуваної, і така сама рецептура?
-
В Галі Балуваній дуже добрі сирники ,особливо з ягодами 🙂
-
Ну влітку так. Цікаво, як буде потім.
-
В Україні дуже смачно було в 2021, а зараз по всій Європі просто бум
-
Я поряд біля цієї траси живу....то починаючи з теплої погоди трафік тут "нормальний"
-
У вихідні взагалі аншлаг особливо після обіду. Побачимо як буде в холодну пору року.... А так поки що мешканці навколишніх містечок і сіл де у кожного другого, третього укр.коріння не дають "загнутися" )))
-
Багато хто на сніданки і обіди приїздить (це якщо будні дні)
-
За ці два місяці дуже багато хто з навколишніх містечок ходить....навіть з Гімлі їдуть
-
Ну от як раз там «зона» та кримінал 🤷🏻♀️
-
Багато їде туди спецом із Вінні зараз. Бізнес орієнтований на Рівертон більше Там ще є заправка, convenience store.
-
Та ні, прерія то прекрасне містечко, я коли їхав в Брендон там залип на 5 годин та задумався може туди з Вінніпегу зліняти😁
-
Ви мабуть про Portage la Prairie
-
А як село називається де зона та багато криміналу? Я думав то Морден
-
Невеличке тихе село, півтори години їзди від Вінніпегу. Що саме ви про нього хочете взнати?
-
А воно смачне? А то я пропустив взагалі що то за півфабрикати, я тільки еліку та єрмоліно памʼятаю😁
-
Дуже дешеві ціни. Як вони там виживають? Там, може, 5 автомобілів за годину проїде в найкращому випадку і то влітку. Я вже про осінь, зиму і весну мовчу. Класно, що відкривають бізнеси. Цікаво було б почути трохи про бізнес-модель.
-
Добре дякую , а місто Морден щось знаєте за нього?
-
Соррі, так, буде десь 2-3
-
Та мабуть краще до Вінніпегу, тут більше місто і роботи більше, є пет френдлі будинки, теж дивлячись яка у вас мова та професія
-
Роботу шукати треба вже на місці. Багато кет-френдлі апартментів. Можна знайти житло де можна з котом
22 Jan 2023, 08:02
171641/230012
3 minutes ago