Українська Манітоба
-
Вони скоро збанкрутують як будуть такі ціни тримати 🫤
-
Перший врожай, поливаю «дощівчкою»
-
Хто буде у East St. Paul на фермерському ринку, раджу спробувати домашні гарячі соуси, які виготовляє та продає українець Патрік. Honey Dill мені дуже сподобався 🙂 Ціни від 8 до 13 дол за пляшечку.
-
Ще бронза Михайло Кохан бере третє місце у метанні молота!
-
Осьо ❤️
-
Ще і Золота Медаль!!
-
Ще одну медаль завоювала Україна на Олімпіаді в Парижі Українська атлетка Ірина Геращенко здобула бронзу в стрибках у висоту. Це вже четверта медаль у командному заліку України і друга бронзова медаль. ✅підписуйся на Ukraine NOW
-
Красиво як
-
Не зміг новини переслати ☺️
-
Колись давно-давно, прям дуже давно, в кінці 90х, я працювала в великій сільськогосподарській конторі в Україні. Контора хотіла побудувати в Україні класну молочну ферму (і таки побудувала), за досвідом ми їздили в Канаду. Памʼятаю, я ще дуже молода, не сильно розумію щось взагалі 😂 , і ми розповідаємо канадському фермеру, як в Україні молоковоз їздить по селам і збирає (купляє) молоко в домашніх господарствах. Просто «від одного двору до іншого», і молоко все в один молоковоз заливається. А потім молоковоз іде на молочну фабрику, і там вже все це обробляється. Канадський фермер був в такому шоці від цієї розповіді 🙂 «Як так - в один молоковоз? І все змішується? А перевірка на бактерії, на антибіотики? Як це так взагалі?» 😂 Може з тих пір все помінялось триста разів в Україні, я хз.
-
А Магучіх тим часом виборола ЗОЛОТО 🥇
-
Але елементарно зрозуміти, чи молоко розбавлене. Якщо так, то на скільки. І якщо дуже розбавлене, то чим загущували… Просто цікавість…та й мені іноді нудно буває 😅
-
Деякими показниками, звичайно. Але суть в тому, щоб було всередині все, що написано на упаковці. Маю на увазі, що має ж бути відповідність. А то так починали ми контроль якості - і стільки всього знаходили…а нічого ж не було вказано. Так само і в деяких країнах ЄС на упаковці написано одне - а в середині знаходиться набагато більше всякого
-
Здивувало що молода гарна картопля з ферми дешевша ніж стара в магазині
-
Ну тому ж і цікаво 🌚