Українська Манітоба
-
Враховуючи те як наші генералісіуси в тамдемі з нашими слугами проводять мобілізацію і ті новини з мого старого міста про загиблих - не думаю що є доречним писати про гарматне м'ясо Росії.
-
Привіт Друзі. Де можна знайти гарну бринзу? або якщо назва марення теж добре буде.
-
По неділях базар у нас в East St. Paul. Приєднуйтесь завтра
-
Волкан турок =) одружений на українці, пів дня з ним провозюкались поки зареєструвались в беллі, довбана їх система реєстрації адрес, в рандомних випадках при реєстрації та вбиванні поштового індексу він збивається і ставится хз який (інфа від кльового консультанта, видно що людина в беллі давно, в них ще вивляється різні системи обліку для белл інету та белл мобільного звязку і якось навіть салони поділені, не оптимізовано короче ніхріна), довелось їхати в салон белл мтс та там дуже кльовий консультант (на півдні міста, Пембіна) допоміг перемогти всрату службу безпеки, які документи вони вже не перепитувались по телефону і консультант всьо підтверждував та наїхав навіть на ту кобилу, мені здається вона навіть розмір трусів вже питалася..................... І войд чек з адресою і договір аренди *ля і ворк перміт, і сін номер і паспорт......... в результаті коллективно змогли ту пришелепкувату співробітницю перемогти, бляха домашній інет замовили і типу ж не на Марсі б їм користувались............ Короче Волкан норм мужик, від себе лайк та рекомендація, із-за тієї ситуації він на свою якусь робочу зустріч піпєц як запізнився, але був зі мною до кінця. Дожали питання.
-
Сьогодні на Portage біля FoodFare було багато всього, і абрикоси здається теж
-
так це очевидно як 2+2, в русні попри всі їх "проблеми" гарматного м"яса в рази більше ніж наших козаків, і за увесь час з нашою корупцією бачимо тільки віджим територій, зворотної динаміки немає, сил вистачає відбиватись та потроху віддавати землі, нажаль ця гра була для цього затіяна, і винна в ній не тільки русня, у всій руки в крові. Добре, що хоч Одеса ще стоїть..... бо план був до Придністров"я дійти.....
-
а нащо заздрити?) ліпше приклад брати, допомагає, перевірено🥳
-
В ліс назбирати відро
-
Нічого не пропустили Для того вихідні і є
-
Напевно народу багато там зараз
-
Ого! 250 повідомлень. Відпочив від ТГ, з друзями пікнікували у Birds Hill Park. Дуже класна погода.
-
Насправді дуже дивно, бо малина живуча. Але не хвилюйтесь, на весну буде вже 21 кущ)
-
7 це вже краще ніж 0)
-
Ми вже посадили...але маленькі саджанці....агрономи з нас не дуже то з 15 чи трохи більше саджанців лишилось 7 )))
-
Вздовж річок не косять.
-
Сьогодні була вперше на цьому ринку:Le Marché St Norbert Farmers Markey maps.app.goo.gl/jDT1hKG8UGAMRcXa7?g_st=com.google.maps.preview.copy Дуже атмосферний ринок. Мені сподобалось.
-
Ми ходили по району шукали де траву не докосили щоб нарвати Бо в мене є клієнт голодний Я купую в магазі для котів , але там овес найчастіше , не так смакує 😵💫
-
Беру олівець - записую в лист очікування 😂
-
За таку ціну ми полуниці збирали Тільки на іншій фермі Полуниці було вигідно Ми і наїлися і ще варення чоловік зробив
-
І пускати таких як я Бізнес 😂
22 Jan 2023, 08:02
171772/236350
3 minutes ago