Українська Манітоба
-
а нащо заздрити?) ліпше приклад брати, допомагає, перевірено🥳
-
В ліс назбирати відро
-
Нічого не пропустили Для того вихідні і є
-
Напевно народу багато там зараз
-
Ого! 250 повідомлень. Відпочив від ТГ, з друзями пікнікували у Birds Hill Park. Дуже класна погода.
-
Насправді дуже дивно, бо малина живуча. Але не хвилюйтесь, на весну буде вже 21 кущ)
-
7 це вже краще ніж 0)
-
Ми вже посадили...але маленькі саджанці....агрономи з нас не дуже то з 15 чи трохи більше саджанців лишилось 7 )))
-
Вздовж річок не косять.
-
Сьогодні була вперше на цьому ринку:Le Marché St Norbert Farmers Markey maps.app.goo.gl/jDT1hKG8UGAMRcXa7?g_st=com.google.maps.preview.copy Дуже атмосферний ринок. Мені сподобалось.
-
Ми ходили по району шукали де траву не докосили щоб нарвати Бо в мене є клієнт голодний Я купую в магазі для котів , але там овес найчастіше , не так смакує 😵💫
-
Беру олівець - записую в лист очікування 😂
-
За таку ціну ми полуниці збирали Тільки на іншій фермі Полуниці було вигідно Ми і наїлися і ще варення чоловік зробив
-
І пускати таких як я Бізнес 😂
-
Точно, сорі, читати не вмію
-
Перше що я зроблю коли купимо будинок - посаджу малину Багато малини Поставлю лежак під кущами , щоб далеко не ходити 😂
-
Там ціна 20$ за 2 паунди
-
Може вам сюди на екскурсію ? 22бакси за 4 літри ( і скільки там ще поміститься за щоками ?) www.boonstraberries.com/
-
Там є Але ціна 20$ за 2 паунди Не менше ніж купити в сторі
-
О Я з Вами Біль сильний, бо я не дуже по полуниці, вишні и т.п. а от малину їм А ціна 😢
22 Jan 2023, 08:02
171778/237126
30 minutes ago