Українська Манітоба
-
Мені теж зазвичай обговорення абрикосів нагадують як вам в поїзді чувак якийсь хамив. Вибачте що зацепив болючу тему
-
Якщо ви допомагаєте то супер, але ми завжди виступаємо за справедливість для усіх.
-
Може, але саме на цьому дивився десь тижнів 2 тому то не було
-
Привіт, здається в саблет 1 bedroom apartment, адреса 270 Roslyn rd з 1 жовтня 2024 Поряд із італійським райончиком 5хв. /Осборн. 2 хв - Safeway, Shoppers Drug Mart, Liquor Mart, Shell, Canada Post. Вартість: 1290$ ( all utilities included ) є балкон ☝️ -район дуже затишний, до зупинок 1 хвилина, всі автобуси пересікаються. -якщо є машина то паркінг додатково +45$ оплачуєте із підключенням до зарядки. Кого цікавить пишіть в особисті, відповім на всі ваші запитання 🙃 та надішлю фото 👌🏼
-
Мені нагадало як у поїзді якіта п'яний чувак хотів дати мені п314ди за хороший настрій. Поясняв що виділятись не треба і буть як всі.(Це така категорія людей вчителів) Ось щось недавній чат нагадав..., не хочеця таке читати сьогодні в Канаді. Усім добра і хорошого настрою.
-
А сьогодні осінь вже у всьому Вінніпезі)
-
Кажуть минулого тижня ще весна була у фрешко
-
Персики є, абрикосів немає зараз
-
А може є на фермерський ринках ? Типу як цей maps.app.goo.gl/h9NUsiyQ7NUCB9Hb6?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Вони цілу весну були, може зараз не сезон? 🤷♀
-
Бо тут приймають людей такими, які вони є. Ось і все.
-
Нема
-
На минулому тижні були у фрешко точно Цього тижня не знаю чи є
-
Я вже на таке не ведусь. Казали «та в любому супермаркеті». За місяць жодного разу не зустрів
-
Бачив в якомусь giant tiger
-
Хто знає де є абрикоси ниньче?
-
Пане Іване, мені деколи здається, що у вас роздвоєння особистості: з одного боку - всі помагаємо ЗСУ, з іншого - слава богу втік від тцк
-
Підкажіть, чи є в Birds Hill мангали?
-
напевно тому що там стул спеціальний...з пляшкою 😄
-
Ниють інколи, але йдуть далі.
22 Jan 2023, 08:02
171817/234545
44 minutes ago