Українська Манітоба
-
На скиглення та на поржати
-
Ми тут усі неправильні, то ж це класно 🤗
-
До мене теж можна писати. Я можу і на тренінг якийсь компанію скласти, щоб голові стало легше, коли ногам важко. Це важливо, щоб було до кого звернутися 🫂
-
У Anna's Family store є дуже подібні. Мені здається вона їх замовляє з Tenderloin meats, але не впевнена
-
В цьєй групі всі розумні та ризикові люди, типаж "авантюрист". Люди, що ризикнули поїхати в невідоме, а не сидіти в Польщі або в Україні під ракетами і без світла.
-
…і навіть уже давно неадекватний двоюрідний дядько в кутку, який іноді вигукує якісь слова не в тему, але його ніхто не слухає)
-
У п'ятницю один з канадців на роботі почав мені щось говорити про другу медаль і бла-бла-бла... а я слідкую за новинами і, на щастя, там є новини і з Парижу) і я була в курсі про що він... Так ми мило поспілкувалися про спорт і які вродливі в нас спортсменки і які молодці) І дуже приємо було, що він слідкує за українцями на змаганнях)
-
Та хватить про «погану канаду», Ольга все витягнула на золото!!!!!!
-
А чому ні
-
Українські фехтувальниці там золото олімпійське взяли, поки ви тут міряєтесь цим самим
-
Золота медаль Фехтування 😜🔥
-
І вони ниють ?
-
Проблема в тому, що тут повно людей з реальними досягненнями, на відміну від вас 😁
-
Так. Ви нічого не досягли як і я. Тому ми тут.
-
Що, лише аж тепер? 😭
-
Вам заскрінити? «Ви нічого не досягли в Україні», ви писали тут. А ви-то чого досягли?
-
Все добре Ви не вихвалялися, але трохи показали що Ви зірець, і знаєте єдиний шлях Є люди що роблять те саме і можуть виплеснути емоції (як посміли!!!) Є люди що тільки пожалілися та здалися (не кажу що цей шлях для мене, але я не маю права їх засуджувати і вчити) Дуже багато вчителів от таких Якщо що я без наїзду
-
Karpaty Meats , там є дуже схожі за смаком тільки вони тоненькі☺️
-
Тут у групі хтось раніше навіть видавав дозволи на скиглення і дехто отримав і тепер має що пред'явити
-
Де я казав про досягнення ?
22 Jan 2023, 08:02
171841/238988
7 minutes ago