Українська Манітоба
-
Та я так, чим можу, інформацію даю. Я не в Едмонтоні
-
Зрозумів Тоді так, по групам розповсюдити ім'я. В фейсбуці пост, по місту, на англійський теж, хтось може щось допоможе Дякую що якось допомагаєте батьку.
-
Та батько нічого не знає . Каже, що він стара людина і той чат єдиний , що йому зробив син ось він ним і користується
-
А хлопець працював? Як до колег?
-
Ну ось йому вже порадили і групи Едмонтона скинула
-
Не бачив оновлень
-
Розумно. 👌 А шо по тим двом кейсам шо були весною ? Розслідування закінчилось? Не знаєте ?
-
Коли самі от така біда Ще раз радію що я всі данні по колегам та навіть менеджеру будинку скинув 😔
-
Добрий день, здаємо свою квартиру в саблет з вересня з продовженням з жовтня на рік. 35 Balmoral street , недалеко від парламенту. Зручна транспорта розв’язка. Поруч Safeway, Shoppers. Велика вітальня з кухнею+велика спальня.У вересні ціна буде 1096, з жовтня 1130. Вода, тепло включено. Паркування -додатково 50$. Дозволяють тільки котів. www.facebook.com/share/92z8HMgPvATRLQyY/?mibextid=79PoIi
-
Район. Провінцію не плануємо поки Хочемо трошки більше простору
-
Ох Треба шукати знайомих або приїздити Бо треба справу та щоб шукали Або навіть організовувати розшуки
-
Ні, справа не заведена, тому що син був сам. Ну може в сина і були якісь знайомства , звичайно, але ж батько з Запоріжжя їх не знає
-
Заведена справа? Є хтось близький, друзі, колеги з Едмонтона, що можуть подати заяву? А так поки можна в групи по місту писати
-
Підкажіть, будь-ласка, пише у нас в групі Калгарі батько 20-річного хлопця з Едмонтона. Син пропав. Батько в Запоріжжі , син 4 дні тому попросив його приїхати, бо йому дуже важко і все, не відповідає. Знаю, тут була така ж ситуація. Куди йому звертатися? До кого? Син тут був абсолютно сам. В батька багато відчаю! Дуже хочу порадити куди звертатися
-
Здаємо 2-bedroom квартира в саблет на Osborne village. В квартирі є ландрі. Є камери спостереження в будинку і на парковці. Також є власний балкон і спільний storage room для ведосипедів. Ціна 1475 + 100 за парковку. Комунальні окремо. Саблет до кінця травня. Квартира Pet friendly. Фото на сайті: schinkelproperties.com/apartment/381-stradbrook-avenue-winnipeg/