Українська Манітоба
-
Який дає найдешевший сервіс з найкращою швидкістю. Залежить, що шукаєте. Різні провайдери мають різне покриття в місті. Наприклад, до нашого будинку MTS/Bell не мали змоги підвести оптоволокно, а Shaw без проблем. Також залежить, яка швидкість вам потрібна. Якщо до 100 Мбс, то різниці особливої немає. Якщо 300-1000 Мбс, то Shaw дивіться, мабуть.
-
Маю питання, чи знає хтось аккаунтанта - якщо я вірно розумію мені потрібна його консультація, коротше хто допоможе розібратися с податками коли є дохід з різних джерел як його вірно декларувати ітп
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, після отримання PR скільки часу на рік чи інший проміжок часу, потрібно буде перебувати в Канаді, щоб PR не був анульований? Наприклад в Португалії, після отримання PR, можна перебувати лише 1 тиждень протягом 5 років. Заздалегідь дякую за вашу відповідь!
-
Вам треба найти в гуглі загальні питання які задають на інтерв'ю. Це такі як - який у вас досвід роботи, де робили, яку зп хочете отримувати і тд. Потім, проаналізуйте що можуть ще спитати. Запишіть питання і відповіді, перевідіть. Якщо слабка англійська, вивчить відповіді. Також гарна практика задати співрозмовнику питання, наприклад - який графік роботи, які бенефіти.
-
В мене на shaw в іграх часом пінг стрибає від 40 до 200+
-
Головне бути на позитиві, та показати зацікавленість в роботі
-
Ну кол центр це не така вже й легка робота (я б сказала психологічно важка, люди різні). Тому відповідально підходять до підбору. Кожна робота по своєму важка та відповідальна. Але думаю, щоб мити посуд десь не обов’язково аж 1,5 години на співбесіді щосб розповідати. Але то таке, в кожного свій метод підбору кадрів