Українська Манітоба
-
В Дії оновлення сьогодні взагалі, зокрема змінився формат витягу про несудимість, можливо, ще щось, цілий день вона працювала чорті як. Зачекай до завтра, там якісь внутрішні процеси йдуть
-
Я думаю, що є якісь особливості маневрування енергосистеми, наскільки пам’ятаю, то Манітоба продає електроенергію в Онтаріо та США. Можливо є хтось в темі з Hydro, то розкриє цю тему ширше.
-
Замкнуте коло, поліцейська профспілка теж не захоче йти в мінус….
-
Скоріше буде варіант як в СФ
-
Прст.. а я то думаю якого бена ото постійно ліхтарі на вулицях серед білого дня горять … ну канєшно…356$ .. нічо-нічо платників багато
-
Додам що я вважаю толерантність поліції великим досягненням демократії. Я ціную можливість підійти до поліцейських та просто на смолток і попросити фото біля машини з мигалками)🙂 і не боятись. Я ціную шо той деревʼяний кийок лишили там під склом в музеї прав людини. Одно шо бісить - це ті хто абюзять цю гуманність. Користуючись завантаженням і в якісь мірі «безпорадністю» поліції перетворюють вулиці міста( в якому відчувається потенціал) в смітник. Єдине чим це може закінчитися- це знов «озлоблення» поліцаїв. І якісь радикальні дії.. а я не хочу одного дня попасти під гарячу руку копа з дубинкою 😑.
-
🇺🇦 Очікується нова програма імміграція для низькокваліфікованих іноземних працівників в Канаді у 2025 році! 🇨🇦 Маємо важливі новини для тих, хто цікавиться можливостями імміграції до Канади. На федеральному рівні розглядається нова імміграційна програма, яка може суттєво змінити ситуацію для низькокваліфікованих іноземних працівників! 🔍 Що нового? Пропонується внесення поправок до імміграційного законодавства Канади, що включають створення нового постійного імміграційного напрямку для працівників з досвідом у професіях TEER 4 та 5. Цей крок спрямований на модернізацію системи економічної імміграції та розширення можливостей для кандидатів з різноманітними навичками і досвідом. 🗓️ Коли? Деталі щодо цієї ініціативи готуються до анонсування восени 2024 року. Ці зміни можуть відкрити нові перспективи для багатьох людей, які прагнуть побудувати своє життя в Канаді. Слідкуйте за оновленнями та готуйтеся до нових можливостей! 🗓️ Що робити? Щоб мати можливість подати документи в перших рядах, просимо готуватися до іспиту з англійської мови та готувати евалюацію освіти. Ці документи бажано мати коли у Вас виповнюється рік роботи в Канаді. Якщо маєте додаткові питання просимо писати в коментарях до посту. Першоджерело: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/acts-regulations/forward-regulatory-plan/list/regulations-amending-irpr-regulatory-program-teer-4-5.html