Українська Манітоба
-
Я оце іноді думаю а як же люди працюють в таких закладах як місія Сілоам, притулки, благодійні столовки?
-
Не буде того. Фінансові консультанти вважають ріст 8% надзвичайно високим.
-
Там цілі протоколи що і як робити….
-
Ніхріна собі, оце трешак. ладно а тут поліцейські хочаб можуть захищатись зброєю ну якщо нарік якіта нападає?(Ну там гепатит, віл , щоп нарік не передав часом)
-
Ну піцот баксів корч і тищонка за так собі. Гарний просто вел 500 і комплект з алі або україни ще піцот(сам зібрав і буде електричка львівського кур'єра) але так щоп купити таку комплектацію то нема на ринку
-
Заходить в дім а там купа людських екскрементів на стелі та стінах, вживані шприци та бутилки алкоголю і дві знепритомнілих людини, а інша зустрічає поліцейських і говорить що «everything is ok, i called by accident”…. Там більше деталей але не буду писати….
-
Теж цікавить Але бачу що так, не вихід Тільки машина 😢
-
Та ні в сомалі торба зовсім. Тут відносноо безпечно, ну є клоуни біля меін і логаг, там де і них скупченЯ(вибачаюсь місія сілоам). Ще не чув щоп тут викрадали людей)
-
Розкажіть паро історій від друга?) хочу волосЯ дибки
-
З тими машинами я вже шукаю електровклосипеда і бачу по маркету тут взагалі нема культури електровеліків. Прірва між львовом і тут в плані ринку електричок. Є хтотна такому чи на скутері катається?)
-
Добре, що ви скоро до сестри в Європу, а то толерантність тут тільки збільшується
-
Як погіршується ситуація з "законами для всіх без винятку"?
-
Ну я не знаю…боротьба з організованою злочинністю, domestic violence, спроби суїциду, gun stand off… і плюс за кожен з цих випадків вимагається потім ще день/два бюрократії з паперами… що також забирає офіцерів з вулиці…. Друг в поліції вже більше 8 років то такі історії розповідав що волосся дибки стає… Плюс нестача кадрів і фінансування теж своє дає… а іншої сторони: велика частина міського бюджету йде саме на поліцію та пенсійний фонд…. Якось так…
-
Та я знаю. Ви спробуйте щось вкрасти наприклад у бедронці або жабці або просто спати на зупинці 2 хвилини і ви будете у кайданках і у бобіку сидіти,а тут же хаос породжує ще більший хаос,і якщо нічого не зміниться то тут буде як в самалі.
-
Колись в Кракові бачила, як 2 алкаша пили шампанське на кортах в центрі міста, через кілька хвилин приїхала поліція і швидко припинила це неподобство, а в Канаді норма.
-
Та це гребана їхня толерантність,я б дав би волю всіх наркотів і тих кто грабує пиздити і в тюрягу,і був би порядок.чомусь в умовній Польщі або Україні ви таких упирів не знайдете майже.а тут їх тьма
-
Ось тут інструкція і відео: www.hydro.mb.ca/account/billing/payment/pre-authorized-payment-plan/
-
Тобто, можна зробити висновок, шо десь відбуваються ще більш дикі речі. Так постає питання : шо такого жахливого (і де?) відбувається шо нема часу навіть навести порядок в себе під носом ? Що за небезпека над нами повисла що її ледь стримують усі копи міста ??
-
Підкажіть будь ласка як це зробити? Можливо в додатку чи вживу потрібно дати свою карту?
-
Я ж не сперечаюсь. Ми вже офісні двері на ключ закриваємо, клієнтів пускають тільки якщо бачим, що адекватні та тільки по одному. Така себе безпека 🤷♂ Майже як в liquer store. Скоро весь Вінніпег так працювати буде
22 Jan 2023, 08:02
172005/230308
6 minutes ago