Українська Манітоба
-
Добре, що ви скоро до сестри в Європу, а то толерантність тут тільки збільшується
-
Як погіршується ситуація з "законами для всіх без винятку"?
-
Ну я не знаю…боротьба з організованою злочинністю, domestic violence, спроби суїциду, gun stand off… і плюс за кожен з цих випадків вимагається потім ще день/два бюрократії з паперами… що також забирає офіцерів з вулиці…. Друг в поліції вже більше 8 років то такі історії розповідав що волосся дибки стає… Плюс нестача кадрів і фінансування теж своє дає… а іншої сторони: велика частина міського бюджету йде саме на поліцію та пенсійний фонд…. Якось так…
-
Та я знаю. Ви спробуйте щось вкрасти наприклад у бедронці або жабці або просто спати на зупинці 2 хвилини і ви будете у кайданках і у бобіку сидіти,а тут же хаос породжує ще більший хаос,і якщо нічого не зміниться то тут буде як в самалі.
-
Колись в Кракові бачила, як 2 алкаша пили шампанське на кортах в центрі міста, через кілька хвилин приїхала поліція і швидко припинила це неподобство, а в Канаді норма.
-
Та це гребана їхня толерантність,я б дав би волю всіх наркотів і тих кто грабує пиздити і в тюрягу,і був би порядок.чомусь в умовній Польщі або Україні ви таких упирів не знайдете майже.а тут їх тьма
-
Ось тут інструкція і відео: www.hydro.mb.ca/account/billing/payment/pre-authorized-payment-plan/
-
Тобто, можна зробити висновок, шо десь відбуваються ще більш дикі речі. Так постає питання : шо такого жахливого (і де?) відбувається шо нема часу навіть навести порядок в себе під носом ? Що за небезпека над нами повисла що її ледь стримують усі копи міста ??
-
Підкажіть будь ласка як це зробити? Можливо в додатку чи вживу потрібно дати свою карту?
-
Я ж не сперечаюсь. Ми вже офісні двері на ключ закриваємо, клієнтів пускають тільки якщо бачим, що адекватні та тільки по одному. Така себе безпека 🤷♂ Майже як в liquer store. Скоро весь Вінніпег так працювати буде
-
1. Впливають тільки якщо ви не вчасно сплачуєте. 2. Так, можете зробити pre-authorized debit/credit
-
Підкажіть будь ласка чи впливають рахунки з мвнітоба гідро на кредитний рейтинг і чи можливо привʼязати їх до кредитної/дебетової карти і щоб знімали автоматично?
-
Поліція перезавантажена і має інші пріоритети…..
-
Майже кожен раз коли їду з роботи (зупинка напроти поліцейського відділку), бачу як палять шмаль, вживають алкоголь, ширяються, перевертають сміттєві баки, засирають невідомо чим зупинку, кричать, бігають по дорозі, машуть руками і.т.д Не разу не бачив, щоб поліція хочаби в їх сторону подивилась... Один раз приїхала поліція, коли там баба якась передознулась на зупинці, ну й коли підлітка зарізали. І це все я бачив за той короткий час поки чекаю на автобус, а це не більше 10 хвилин Тому сенсу дзвонити немає.
-
Це походу Василь або Дмитро тоді організовував , там просто місце треба забронювати , просто я не знаю чи хтось б прийшов якщо я б це організував , а Василь і Дмитро мають респект тут.
-
Ні на що не натякаю але у пані Victoria такий гарний і великий backyard з басейном 😄
-
Тоді шукати місце в когось на дому)
-
Це прикольно , але то якось не то ,особливо коктейлі типу «Борщ», «Цезар», те шо було в Бірдс Хіллі ,було чудово . Кожен сам собі приїхав з чим хотів , і чілять . vm.tiktok.com/ZMrXko5J3/ А тут походу ділерів накрили 😅
-
День незалежності Що КУК організовує
-
Як в 2022 в Бірдс Хіллі ,було круто ,хто то організовував тоді ?
22 Jan 2023, 08:02
172015/235979
42 minutes ago