Українська Манітоба
-
Давайте про шось важливіше . Коли організуєм зустріч « Українська Манітоба»
-
Ви не раз писали, що садки дорогі, а державні - не реально. Ось що нещодавно бачила в одному чаті.
-
Недавно телефонували з Carpathia але нам трохи не по дорозі, то ми відмовились, дружина працює в downtown і приходиться воювати в North End. Ну і + дитині важко постійно міняти людей, місце, середовище і тд.
-
Нехай їх будинок вартував 200к-20к даунпеймент=180/2 =90/2=45 вони майже 4к гасили без відсотків щомісяця? Не враховуючи такси, комунальні при доході в 90к. Ну це ж якась казка
-
Просто з цікавості, а пробували в україномовні садки? Чи вам далекувато від них?
-
Ні, минулого літа записувались коли знайшли перший садочок. У нас садочок був тільки для дітей до 2х років, то ми одразу почали шукати інші після 2х, то він так і не доходив в infant center.
-
Можливо ви записувались у вейт лист 2-3 роки назад?
-
Я вам вже писав про садки неодноразово, ви напевно не там шукаєте або взагалі не шукаєте. Ми перевели дитину з одного садка в інший у березні і з того часу нам телефонували ще з 3-4х садків де ми були у waitlist. Мова звичайно ж про subsidized daycare.
-
Ні, side by side нормальний, мінімум на 1300 кв футів, за такі гроші не купиш. Ми дивилися багато чого у 2022. Нормальний у моєму розумінні - максимум на ремонт витрати ще +40-50К.
-
Я собі кажу "Навіщо мені летіти закордон, я вже закордоном"
-
Так через пару років поїдете… все з часом
-
Не тільки кондо, але і side by side. Мати власність і не мати іпотеки це ж супер
-
Реально так і є,квартира +-300.000 більш менш норм,а норм будинок 450.000 і вище і то це буде старий будинок з уставшим ремонтом але пійде.а щось реальне не погане то це 600.000 і вище
-
Я нічого поганого не писав , ч наоборот кажу що важко поїхати кудись з такими зарплатами , я порахував якщо в Барселону злітати то вийде 6000$ на тиждень 🤣
-
Ні, 10%
-
Той, хто купив будинки 5-10 років тому, то може розказати як успішно гасить іпотеку 😁 За 300К - просто г..но, реально нормальний будинок не можна купити. Кондо - так, можна взяти непогане.
-
Коли в тебе буде дитина ходити в садок приватний поговоримо.
-
Тут ви праві, кожному своє
-
6000 на двох , уже тут два роки і до сих пір не поїхав ні разу на толковий відпочинок 😂😂🤣🤣
-
Певно просто даунпеймент був 55%))
22 Jan 2023, 08:02
172035/231110
about an hour ago