Українська Манітоба
-
Реально так і є,квартира +-300.000 більш менш норм,а норм будинок 450.000 і вище і то це буде старий будинок з уставшим ремонтом але пійде.а щось реальне не погане то це 600.000 і вище
-
Я нічого поганого не писав , ч наоборот кажу що важко поїхати кудись з такими зарплатами , я порахував якщо в Барселону злітати то вийде 6000$ на тиждень 🤣
-
Ні, 10%
-
Той, хто купив будинки 5-10 років тому, то може розказати як успішно гасить іпотеку 😁 За 300К - просто г..но, реально нормальний будинок не можна купити. Кондо - так, можна взяти непогане.
-
Коли в тебе буде дитина ходити в садок приватний поговоримо.
-
Тут ви праві, кожному своє
-
6000 на двох , уже тут два роки і до сих пір не поїхав ні разу на толковий відпочинок 😂😂🤣🤣
-
Певно просто даунпеймент був 55%))
-
Ух ти прям гарний? Гарний для мене це 600.000 і вище
-
Ну і за 300,000 ви зможете купити гарний дім
-
90 на рік
-
Та я знаю ситуацію В нас 2 працюючих і розумію що тещо ми потягнемо це максимум за 300.000,і то в нас гарний дохід майже 6500 в місяць чистими,більшість тут працюють за 4-5000 на родину
-
🗓️3.08 ЗАВТРА 🔥 ( Субота)9:00pm-2:00am Запрошуємо вас на найяскравішу подію літа – Неонову вечірку🌟⭐️, яка відбудеться 3 серпня! 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-2:00 Dj Noise Друзі! Приєднуйтесь до нас на яскраву неонову вечірку, яка відбудеться 3 серпня! 🟪🟩🟦🟧🟨 Одягайте найсоковитіші та найяскравіші кольори, щоб блищати всю ніч! На вас чекає незабутня атмосфера, чудова музика та багато веселощів. І не забудьте – попереду лонг вікенд! Почніть його разом з нами на неймовірній вечірці! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Фантазуєте ви «…» Те що вам не до снаги не означає що інші не змогли 😂
-
Інвестиційні? Самому все робити
-
Як ви в загальному вважаєте є смисл відкривати рахунки через страхові компанії і взагалі через фінансового консультанта ? Хтось має успішні кейси хоча б +10% річних ?
-
А який сукупний річний дохід?
-
Ну пан Іван пише багато гарних та корисних речей, але зараз ринок нерухомості зовсім інакший. Навіть 2 працюючих за кілька років не погасять 50% іпотеки на $150К якщо мають середні зарплати
-
Ну так, їх працює двоє.
-
Все вірно. Іван взагалі такий ще фантазер,то у нього садки субсидовані знаходять люди за 2 тижні,то будинки купляють з легкістю і виплачують майже за 2 роки
22 Jan 2023, 08:02
172047/230971
21 minutes ago