Українська Манітоба
-
Певно просто даунпеймент був 55%))
-
Ух ти прям гарний? Гарний для мене це 600.000 і вище
-
Ну і за 300,000 ви зможете купити гарний дім
-
90 на рік
-
Та я знаю ситуацію В нас 2 працюючих і розумію що тещо ми потягнемо це максимум за 300.000,і то в нас гарний дохід майже 6500 в місяць чистими,більшість тут працюють за 4-5000 на родину
-
🗓️3.08 ЗАВТРА 🔥 ( Субота)9:00pm-2:00am Запрошуємо вас на найяскравішу подію літа – Неонову вечірку🌟⭐️, яка відбудеться 3 серпня! 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-2:00 Dj Noise Друзі! Приєднуйтесь до нас на яскраву неонову вечірку, яка відбудеться 3 серпня! 🟪🟩🟦🟧🟨 Одягайте найсоковитіші та найяскравіші кольори, щоб блищати всю ніч! На вас чекає незабутня атмосфера, чудова музика та багато веселощів. І не забудьте – попереду лонг вікенд! Почніть його разом з нами на неймовірній вечірці! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Фантазуєте ви «…» Те що вам не до снаги не означає що інші не змогли 😂
-
Інвестиційні? Самому все робити
-
Як ви в загальному вважаєте є смисл відкривати рахунки через страхові компанії і взагалі через фінансового консультанта ? Хтось має успішні кейси хоча б +10% річних ?
-
А який сукупний річний дохід?
-
Ну пан Іван пише багато гарних та корисних речей, але зараз ринок нерухомості зовсім інакший. Навіть 2 працюючих за кілька років не погасять 50% іпотеки на $150К якщо мають середні зарплати
-
Ну так, їх працює двоє.
-
Все вірно. Іван взагалі такий ще фантазер,то у нього садки субсидовані знаходять люди за 2 тижні,то будинки купляють з легкістю і виплачують майже за 2 роки
-
У все потрохи 😁
-
То ще не низ, то навіть не корекція
-
Так спочатку усім було «несолодко»
-
Ви краще скажіть куда гроші лити поки низ ринку ) шо купляти на FHSA 🤪🤪🤪
-
Точно не з одної зарплати. Або мав заощадження або бізнес який. Тут люди із середніми заробітними платами, які приїхали 1-2 роки тому. Мало хто відразу привіз десятки тисяч доларів.
-
Звичайно.
-
Інший Друг купив дім два роки назад, вже на сьогодні сплатив більше 60%, тому кому як.
22 Jan 2023, 08:02
172054/230460
9 minutes ago