Українська Манітоба
-
Так Я ось у клієнта бачив що пішла людина на рік в stress leave І я такий 😱 а так можна
-
Я так само сказала, що хочу сімейного доктора - жінку, акцент якої я буду дуже добре розуміти. І вони мене поставили в вейтінг ліст. Цікаво тепер, чи зрозуміли вони, що я маю на увазі?)))))) Бо наша сімейний лікар-жінка виїжджає зараз з Манітоби в Альберту 😭. Але вона, до речі темношкіра (афроКанадійка чи що), і була дуже класна😭
-
Тому я наприклад взагалі нікому ні про що не розповідаю особисто Тільки HR знає бо в нього employment verification letter брав Люди різні бувають, і заздрісні і злі, треба обережним бути кому про свої плани взагалі розповідаєш Може це тільки my thing, з довірою до людей важкувато
-
В мене на роботі люди юзають ,(хоча Не бачив цього в договорі чи десь іще ).. думав що це загальноканадське правило 🤨
-
Залежить від компанії В мене такого нема Я беру собі години з відпустки коли припікає 😂
-
Stress leave може взяти ?
-
То все нефритовий стержень вас не відпускає 🥲
-
Від company policy теж багато залежить Мені треба максимум пів години до початку робочого дня попередити що я не прийду Тому я щодня їм писав на роботу що "ухх, погано себе почуваю не буде мене" Або "ухх, фігово мені сьогодні настільки що аж до лікаря записався" А в понеділок прийшов і дав довідку яка підтверджує мої слова про те що я хворів І вони fine with that At least they are not openly against it Іноді почитаю як розказують тут про драконьскі правила в різних компаніях то я здається до раю потрапив
-
Ніхто нікуди не «забігає». Раджу в першу чергу звернутись до вчительки > директорки > assistant superintendent > superintendent
-
У dr. babick - працює його дочка разом з ним в одному офісі. Подзвоніть туди:
-
Вони чоловіки 🙂
-
Не виходив на роботу з вівторка по п'ятницю, в понеділок вже хотів йти на роботу В п'ятницю пішов у walk in і взяв за увесь той час що не був
-
Dr. Mayba та dr. terry babick - українські лікарі які приймають нових пацієнтів
-
Ну мені більше 2 днів поза роботою треба довідка від лікаря Я дійсно хворів, живіт сильно болів Пішов до свого walk in Посидів пів години в черзі Лікар зі мною порозмовляла Тиск виміряла Сказав їй що треба notice на роботу зі вівторка по п'ятницю Без проблем дала мені $30 на реєстратурі ізі doctor's notice І не те щоб вона якось спеціально щось перевіряла, аналізи жодні не робив, повірили на слово
-
Знаєте, це не смішно. Психолог торкатись мого тіла не буде. В кожного є якісь свої побажання. Для когось це взагалі не важливо, а для когось - надважливо.