Українська Манітоба
-
mcphillipsmedicalclinic.ca/
-
Хіба для лікаря обов'язково бути в уніформі/халаті? Ніколи на це не звертала уваги і не пам'ятаю в чому вдягнені лікарі у яких була...
-
А дайте назву клініки будь ласка.
-
В клініці на McPhillips куди ми з чоловіком ходимо, зараз якраз жінка набирає. Правда наскільки я розумію, вона канадійка китайського походження. Можете спробувати сходити, думаю проблем з запахом і зовнішнім виглядом не буде.
-
Це нормальне бажання, я не вірю наприклад в оці фрази «Лікар людина без статі» Тоді знімай штани і показуй що там без статі в тебе 🙈
-
Мені теж кажуть, що лікаря можна перенести , а відпочити з родиною треба під час відпустки .
-
Я вже взяв три 😂
-
Я не пам'ятаю в чому вдягнений мій сімейний лікар! На що я дивлюся?! От в чому вдягнений вродливий медикал асістант я запам'яталата 😀 У форму яка йому дуже личить 😀
-
Я теж так раз натупив . Прийшов по нормальному і попросив вихідні дні , в мене була причина ,мені сказали , що то не причина і я не можу їх взяти. Тепер я дзвоню з ранку , і кажу що я захворів і забиваю . Не хочуть по нормальному то будем робити так . В Манітобі можна взяти 4 family days per year . Скажіть що берете family day .
-
Два тижні тому надрукували графік , в якому вихідні як мені треба . Сьогодні кажуть , ми надрукували новий графік . Де ця неділя та понеділок робочі , замість вихідних
-
Зараз проблема Ви ж знаєте
-
Хоч бери і до психолога йди, працювати над цим 😭
-
Тобто вони попередньо письмово ніяк не погодили ваші вихідні? А зараз змінили думку?
-
Так и виглядає .
-
Для Лілії важливо щоб була жінка, вона писала
-
Я чула, що коли на роботі знають що працюєш для PR, можуть почати знущатися бо не втече робітник 😞
-
Запах і відсутність уніформи - це прекрасний пойнт для відмови, мені видається, про це і прямо можна сказати
-
Ми минулого тижня були у нового лікаря для дитини, жінка індійка, не брудна і не пахла дивно, але не була в халаті 😄 ми залишились у неї, це була третя спроба
-
У мене лікар — білий чоловік. Він кілька місяців тому набирав нових пацієнтів. Не знаю чи він гарний, я була в клініці 3 рази, але лише 1 раз розмовляла з лікарем, а 2 інших раза з медікал асистентами.
-
Ніби ж і не багато прошу, а виявилось що багато. Я навіть не думала, що то буде така проблема
22 Jan 2023, 08:02
172177/237307
3 minutes ago