Українська Манітоба
-
Так от я відмовляюсь, а вони тепер почали питати- а що цього разу не так вам? 🫤 Я можу спілкуватись, дружити з людьми різних національностей. Але що стосується лікарів, не можу. Мені ще і як на зло попадаються ті лікарки - то з грязними руками, то пахне від неї якоюсь їдою смердючою, прости господи. Жодна з них не була одягнена в лікарську форму, в якомусь домашньому одязі, що я думала може то прибирати прийшли, але ні… то лікар
-
Народ, така тема . На роботі треба буде пропустити два дня , але не відпускають ну ніяк . І знають що мені треба , то попередили - якщо просто не прийду , то буде врайт ап, щоб це не значило. І що якщо надумаю дзвонити на лікарняний , то тільки з запискою від лікаря . Ось питання , якщо я прийду до лікаря , волк ін, скажу що мені херово, і хочу провести два дня дома , полікуватися . Чи є то проблема взяти цю записку ?
-
нашого сина (3й клас) булив однокласник, - вживав derogative terms, руки розпускав- не по серйозному, але особисті кордони порушувались. В дитини був стан "не хочу ходити до школи", хоча до цього школу любив і проблем ніколи не було. Ми йому строго наказали не давати здачі, - з тих же причин, що ви вказували,- а одразу повідомляти вчительку. Вчителька просто пересадила мого малого! Нічого не змінилось. Потім ми написали їй імейл з перерахуванням всіх випадків і з проханням прийняти міри. Реакції нуль. Тоді такий самий імейл пішов до директриси з цитуванням різних офіційних документів, обов'язково робити наголос на емоційному стані дитини. Виявилось, що вона навіть не в курсі була, хоча вчителька мала би повідомити. З дітьми говорив counsellor, але то нікому не потрібна формальність. Коли на сина той малий напав по серйозному- на майданчику і при свідках, то вони заметушились, подзвонили моєму чоловіку- ой, все ок, he is not injured, ви не хвилюйтесь, приїжджати не треба. Ясно, що він туди примчався за 5 хв. Влаштував їм там страшний рознос, але спокійним голосом, ну все як книжка пише. Хулігану заборонили відвідувати школу на 3 дні. Після того він притих. Підозрюю, що батьки таки провели з ним виховну роботу,
-
Я закордоном кілька років сиділа з керівницею в одній кімнаті. Їй постійно спекотно, вона вмикала кондиціонер який дув на мене! Мені холодно, я часто була в кофті. Я казала що це я тренуюсь, звикаю до холода, а то хто знає, може в якусь місію на північ ще поїду. І сміялась. А тепер я в Вінніпезі 😀
-
Ахахах, та не смішіть) Шоб була 3 штурмова світова, США має завдати удару по Ірану, а Сцаліван цього не допустить. Він же не екскаватор ескалатор)
-
Третя світова 🔥
-
Ну і славно. -1 гівно буде. Хоча не буде. Бо іран запустить ракети. США та союзники позбивають більшість. Інше зібʼє Ізраїль і на тому закінчиться
-
Питання. Чи можу я у Family Doctor Finder сказати що я хочу сімейного лікаря білу жінку? Канадка чи європейка, без різниці Чи мене виженуть з Канади за расизм? 🤪 Я не расист, але… ну не можу я. Що скажете? Чи може хто знає когось хто приймає нових пацієнтів? 🫣