Українська Манітоба
-
Закупівля, ціна
-
Може бути комерційна пропозиція
-
Залежно від контексту
-
🔥 Вакансія Supply Chain Manager Наша компанія шукає працівника із великим досвідом роботи в логістиці, а також в дистрибуції та складському бізнесі. Заробітна плата від 85 тис доларів на рік. У кого є такий бекграунд а також високий рівень англійської мови - пишіть у приватні повідомлення - дам посилання напряму на сайт компанії, щоб могли подати аплікацію. Всім гарного дня😉
-
Як правильно Quote перевести Типу як договір, але не можу правильно аналог знайти Сидить тепер в голові, як
-
Saint malo , але якщо каяки у вас свої , та свій гріль- то напевно будь куди , просто обирати що ближче - приємніше по дорозі
-
Отримала $50 😁 рефералка там дійсно така шо можна зіпріти
-
Ранок , Поня. Я пройшовся в четвертий раз за життя тут , десь півгодинки по портедж. Якщо б я репортив кожного такого, як ото ви описали , я б досі був би на лінії . Кожні 10 метрів .
-
Я там не була Не в курсі
-
А чому ні?
-
На Хонді сівік можна на хекла?
-
Зараз в суперсторі повного всього з людиною павуком
-
Я там мешкав Доїжджають, чоб ні Теж натикався
-
Так друже,з роботою тут дуже туго.
-
Гімлі, Хекла
-
Підкажіть будь ласка куди кладе поїхати на пляж щоб можна було шашлик зробити і на каяках поплавати? Гранд біч?
-
Це ок. Не варто турбуватися
-
Боже я думала до нас такі не доїжджають 😵
-
Якщо немає загрози життю - вірогідність приїзду наближається до 0. Якщо ви їм скажете що там приховані зі зброєю тоді приїдуть точно. І це не лише мій опит
-
Я неодноразово дзвонив в 911 і надиво ця служба тут працює дуже швидко
22 Jan 2023, 08:02
172319/234907
4 minutes ago