Українська Манітоба
-
Так друже,з роботою тут дуже туго.
-
Гімлі, Хекла
-
Підкажіть будь ласка куди кладе поїхати на пляж щоб можна було шашлик зробити і на каяках поплавати? Гранд біч?
-
Це ок. Не варто турбуватися
-
Боже я думала до нас такі не доїжджають 😵
-
Якщо немає загрози життю - вірогідність приїзду наближається до 0. Якщо ви їм скажете що там приховані зі зброєю тоді приїдуть точно. І це не лише мій опит
-
Я неодноразово дзвонив в 911 і надиво ця служба тут працює дуже швидко
-
Ви перші почали давати дурні поради про "говорити про погоду коли звониш в 911", що може призвести до штрафу
-
Ви подзвоніть зі своїми проблемами і скажіть що бачите неадекватна і вони вам про погоду)) і про те що якщо вас не вбили - йдіть далі. То в цьому випадку я маю штраф виписати?)) Мабуть кожен буде сам вирішувати куди йому їхати. Не треба давати поради коли вас не просять))
-
Всім доброго дня, займаюсь кредитуванням авто, пишіть якщо цікавить
-
Як ви подзвоните в 911 і почнете про погоду говорити вам можуть штраф виписати. Може вам краще в Німеччину де вбивць з тюрми випускають, зате 911 працює?
-
Ну якось далеко Рівер від макАйвор Людей з підтікаючим дахом в місті вистачає, скоріш за все різні
-
Якщо вас не вбили - поліцію немає сенсу викликати. Ви маєте право зателефонувати 911 та побалакати про погоду. А ось якщо вас вбʼють тоді дзвоніть і вони приїдуть
-
Може це був той самий ,що i в нас
-
Нагадало як цього тижня на Рівер якийсь мужик ходив в мене під вікном і голосно в усю горлянку кричав АААаААаа З інтервалами у кілька годин повертався і робив так само І навіть на наступний день What a dedication Подумав бог з цією людиною, у вікна не тарабанить і дякую
-
ні, це нормально. Він думаю під дією наркотиків. Якщо вам загрози немає, то поліцію немає сенсу викликати
-
Вже дивлюся усі роботи. Просто найпростішу роботу мати навіть важко.😔
-
Friendly Manitoba 🤩
-
Доброго ранку всім Сьогодні вранці на Хендерсон біля McIvor mall бігав неадекватний чоловiк і я впевнена, що вiн був небезпесним та не розумiв, що робить. Він голосно кричав, махав руками, робив різкі дивні рухи. У нього впали штани і він бігав у спущених штанях. Не знаю, чи потрібно було викликати поліцію чи ні🤷
-
Працюєте на будь-якій роботі. В тиждень має бути 30+ годин. Він роботодавця потім треба Letter of employment.
22 Jan 2023, 08:02
172332/237073
2 minutes ago